מה נאכל היום?

מבשלות בכיכר: מורן פינטו מכינה ברוסקטה עם סלט עגבניות ואנשובי

והשבוע, בתכנית הבישול מבית "כיכר", מארחת השפית מורן פינטו את רבקה אהרון - ומכינה ברוסקטה עם סלט עגבניות ואנשובי - נשנוש טעים ומהיר (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
צילום: מתוך התכנית (מנהל אולפן: יוחנן בלייך)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 באגט, חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ / צנימים קנויים
  • 2 עגבניות אדומות, מוצקות
  • 1 קופסת אנשובי
  • מלח ופלפל
  • שמן זית בנדיבות
  • עלי בזיליקום - לקישוט

אופן ההכנה:

1. מזלפים מעט שמן זית על פרוסות הבאגט ואופים במשך כ-8 דק בחום של 180 מעלות, עד להזהבה.

2. קוצצים את העגבניות דק דק ומניחים בקערה. קוצצים את האנשובי ומוסיפים לקערה. מערבבים. מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן מהאנשובי ושוב מערבבים.

3. מניחים בנדיבות מעל כל ברוסקטה ומפזרים עלי בזיליקום קצוצים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר