מבשלות בכיכר: הקונדיטורית מלכי אדלר + פינה חדשה ומפתיעה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מארחת את הקונדיטורית מלכי אדלר והן מכינות קינוח לחג או לכל הזדמנות, שדורש השקעה מינימלית: ממתק תמרים ומרציפן + הפתעה בסוף התכנית. אל תחמיצו (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מבשלות בכיכר: מלכי אדלר מתארחת + פינה חדשה ומפתיעה (צילום: מתוך התכנית)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם ממרח תמרים
  • 100 גרם שקדים גרוסים (טחונים גס)
  • 100 גרם קוקוס
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 כף קקאו
  • 50 גרם חמוציות / צימוקים – לא חובה
  • 150 גרם מרציפן - לציפוי

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים (למעט המרציפן). יוצרים 3 גלילים בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים.

2. לאחר ההתייצבות מרדדים את המרציפן לעובי 5 מ"מ, עוטפים את גלילי התמרים ופורסים לממתקים קטנים באורך 5 ס"מ.

ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר