• זמן הכנה
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 450 גרם ממרח תמרים
  • 100 גרם שקדים גרוסים (טחונים גס)
  • 100 גרם קוקוס
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 כף קקאו
  • 50 גרם חמוציות / צימוקים – לא חובה
  • 150 גרם מרציפן - לציפוי

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים (למעט המרציפן). יוצרים 3 גלילים בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים.

2. לאחר ההתייצבות מרדדים את המרציפן לעובי 5 מ"מ, עוטפים את גלילי התמרים ופורסים לממתקים קטנים באורך 5 ס"מ.

ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה.