לכבוד שבת

מתכון לסלט כרוב וגזר במיונז או פשוט קולסלואו

מלבד היותו אחד הסלטים הפופולריים בכל שולחן שבת ישראל, סלט כרוב וגזר במיונז, או בשמו הרשמי: קולסלואו, הוא משלים נהדר לארוחת מנגל ומילוי כריכים. מתכון להכנת סלט כרוב וגזר במיונז או 'קולסלאו' (מתכונים, אוכל)

סלט כרוב וגזר במיונז (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרוב בינוני
  • 2 גזרים
  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף סוכר
  • מלח

אופן הכנת סלט כרוב וגזר במיונז:

רגע לפני: מלבד היותו אחד הסלטים הפופולריים בכל שולחן שבת ישראל, סלט כרוב וגזר במיונז, או בשמו הרשמי: הקולסלואו, הוא משלים נהדר לארוחת מנגל ומילוי כריכים.

• מקלפים את הגזרים ומגרדים אותם בפומפייה גסה לתוך קערה.

• חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.

• מתבלים בסוכר, מיץ לימון, מיונז ומלח. מערבבים היטב ומעבירים למקרר בכלי סגור.

אופן ההגשה: את הקולסלואו מגישים קר בשולחן שבת, לצד ארוחת בשרים 'על האש' או כמילוי לכריך.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר