לכבוד שבת

מתכון לסלט אביבי

אחרי חורף מבורך, ערב ראש חודש ניסן, מכה באפנו ניחוח האביב. המתכון שלפניכם - סלט אביבי ומרענן, יזכיר לכם למה זו התקופה היפה של השנה (מתכונים לשבת)

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(פלאש 90)

מתכון לסלט אביבי: ערב ראש חודש הגיע, ואחרי חורף מבורך מכה באפנו ניחוח האביב. המתכון שלפניכם - סלט אביבי ומרענן, יזכיר לכם למה זו התקופה היפה של השנה.

רכיבים לסלט אביבי:

קישואים, בצל, מיונז, מלח, שמיר חי, כף שמן ושום (לבחירה)

אופן ההכנה:

קולפים את הקישואים וחותכים למקלות,

קוצצים בצל דק, מחממים סיר עם מעט שמן ומכניסים את הבצל לאידוי, כשהוא מתרכך, מוסיפים את הקישואים בתנועת הקפצה, ומאדים עד שהקישואים רכים מעט.

מקררים, מערבבים עם מיונז, שום לפי הטעם, מלח ושמיר קצוץ.

מגישים קר.

לבריאות!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר