"מבשלות בכיכר" חוזרת עם תכנית ומתכון חדשים • צפו

לאחר הפוגה, התכנית האהובה, "מבשלות בכיכר", בהגשת מורן פינטו, חוזרת - ובגדול והפעם, מורן מכינה באולפן פסטה פטוצ'יני עם ארטישוק, זיתי קלמטה ופטריות ועל הדרך מנדבת טיפים שווים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(ניהול אולפן ועריכה: הלל רוזנברג)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פטוצ'יני, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1 קופסת שימורי ארטישוק, מסוננים ופרוסים דק
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • מלח ופלפל
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות צלפים
  • 15 עלי בזיליקום, פרוסים

אופן ההכנה:

1. מסננים את הפסטה ושוטפים.

2. במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את הארטישוק. לאחר טיגון קצר מוסיפים את עגבניות השרי והזיתים. מקפיצים ומוסיפים את הצלפים והתיבול. מוסיפים את הפסטה ומקפיצים במשך מספר דקות.

3. מפזרים את עלי הבזיליקום מעל ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר