מורן פינטו מכינה באולפן כריך סלופי ג'ו שקשה לעמוד בפניו

והשבוע, בתכנית נוספת ומעוררת תאבון של "מבשלות בכיכר", בהגשת מורן פינטו: סלופי ג'ו - כריך נפוץ במטבח האמריקני, הכולל לחמניית המבורגר ובה בשר טחון, רטבים ותבלינים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(מנהל אולפן ועורך: הלל רוזנברג)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 300 גרם בשר בקר טחון, מעט שומני
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר, מגורד
  • 3 כפות סוכר חום
  • 3 כפות קטשופ
  • 3 כפות רוטב ברביקיו
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מלח ופלפל
  • צרור קטן של כוסברה טריה
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק
  • שמן - לטיגון
  • מעט חסה
  • עגבניה פרוסה

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים מעט שמן ומטגנים את הבשר, תוך כדי ערבוב, במשך מספר כמה דקות. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומערבבים קלות. מוסיפים את הרטבים והסוכר ומערבבים הכל יחד.

2. פותחים את הלחם וממלאים בסלופי ג'ו. מוסיפים חסה ועגבניה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר