מה נאכל היום?

מורן פינטו מכינה מושט וירקות ונותנת טיפ לטיגון מוצלח

והשבוע ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו שוב מתייצבת באולפן ומכינה פילה מושט עסיסי עם ירקות - מנה מזינה וטעימה שמתאימה לארוחת צהריים (מינוס נקיפות המצפון) או לשבת. אה, ואל תפספסו את ההמלצה של השפית איך להפוך מטוגנים בקלות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 נתחים של פילה מושט
  • 1 כוס פרחי ברוקולי
  • 6 פלפלונים
  • 1 לימון
  • מלח ופלפל
  • חופן עלי כוסברה טריה
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן זית במחבת. מניחים פנימה את הדג, כשהעור מופנה כלפי מטה. מטגנים כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.

2. קוצצים דק את הברוקולי, הפלפלונים, חצי לימון והכוסברה ומפזרים מעל הדג. סוחטים מעל את חצי הלימון הנותר ומתבלים שוב. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
את יכולה בבקשה להכין גם מתוקים
אביגיל
4
מושלממממתתת אילץן עליל מחכים כל פעם מחדש לפינה שלך
ללא שם
3
את קליפות הלימון אוכלים, או דזה רק ליופי/ לטעם?
rich
2
אני מאודד אוהבת את התוכנית שלך!!! תעשייי עוד מלאא כאלוווווו תודה
אני ממש אוהבתת
1
אלופה אחת ,כמה פשוט ככה טעים
טלי

עוד במבשלות בכיכר: