• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 נתחים של פילה מושט
  • 1 כוס פרחי ברוקולי
  • 6 פלפלונים
  • 1 לימון
  • מלח ופלפל
  • חופן עלי כוסברה טריה
  • שמן זית

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים שמן זית במחבת. מניחים פנימה את הדג, כשהעור מופנה כלפי מטה. מטגנים כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.

2. קוצצים דק את הברוקולי, הפלפלונים, חצי לימון והכוסברה ומפזרים מעל הדג. סוחטים מעל את חצי הלימון הנותר ומתבלים שוב. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.