מה נאכל היום?

מורן פינטו מכינה מושט עם ירקות ונותנת טיפ לטיגון מוצלח

והשבוע ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו שוב מתייצבת באולפן ומכינה פילה מושט עסיסי עם ירקות - מנה מזינה וטעימה שמתאימה לארוחת צהריים (מינוס נקיפות המצפון) או לשבת. אה, ואל תפספסו את ההמלצה של השפית איך להפוך מטוגנים בקלות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פילה מושט עם ירקות
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 נתחים של פילה מושט
  • 1 כוס פרחי ברוקולי
  • 6 פלפלונים
  • 1 לימון
  • מלח ופלפל
  • חופן עלי כוסברה טריה
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן זית במחבת. מניחים פנימה את הדג, כשהעור מופנה כלפי מטה. מטגנים כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.

2. קוצצים דק את הברוקולי, הפלפלונים, חצי לימון והכוסברה ומפזרים מעל הדג. סוחטים מעל את חצי הלימון הנותר ומתבלים שוב. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר