באנו לשדרג

מתכון לפופקורן שום ופרמזן - כי אתם חייבים משהו לנשנש

תנו לנו קערת בייגלה ואנו נאכל אותה לאט ובמתינות, חופן אחד בכל פעם. תנו לנו קערת פופקורן ולא נוכל להירגע עד שנגיע לתחתית. ובעוד שהחטיף הפריך והאוורירי הזה טעים בפני עצמו, התבלינים הנכונים יכולים להקפיץ אותו אותו מ"טעים" ל"מעדן של ממש" והמתכון הזה לפופקורן שום ופרמזן הוא ההוכחה לכך (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/4 כוס גרעיני פופקורן
  • 4-6 שיני שום כתושות (או 3/4 כפית אבקת שום)
  • 4 כפות חמאה
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כפית טימין מיובש
  • 1/8 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/8 כפית אורגנו
  • קורט מלח
  • פלפל שחור, לפי הטעם
  • צ'ילי גרוס, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מכינים את הפופקורן על פי ההוראות המצוינות על גבי החבילה. בינתיים, מניחים את השום והחמאה בספל או בקערה הבטוחה לשימוש במיקרוגל.

2. מעבירים למיקרוגל את השום והחמאה למשך כ-15 שניות, או עד שהחמאה נמסה חלקית. בעזרת גב של כף מטמיעים את השום ביסודיות בתוך החמאה.

3. מערבבים את הגבינה לתוך התערובת. מכניסים את התערובת למיקרוגל שוב עד שהחמאה נמסה לחלוטין, כ-10 שניות נוספות. מערבבים את עשבי התיבול, המלח, הפלפל השחור והצ'ילי הגרוס לחמאה המומסת, עד לפיזור אחיד.

4. מוזגים חצי מכמות הפופקורן לקערת הגשה. מזלפים חצי מהציפוי מעל הפופקורן. נוטלים פיסת נייר כסף ומכסים את הקערה ואז מקפיצים ומנענעים לציפוי הפופקורן. מוסיפים לקערה את שאר הפופקורן ואז יוצקים עליו את שארית תערובת הציפוי ומקפיצים שוב עד לציפוי אחיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר