מבשלות בכיכר

מורן פינטו מכינה סלט פסטה וטונה טעים ומזמין

הקיץ כבר כאן באופן רשמי וכולנו מחפשים בנרות מתכונים למנות קלילות, אך גם משביעות בו זמנית. הסלט הזה הוא בדיוק כזה. מתאים במיוחד לסעודה שלישית של שבתות ארוכות וכמובן, ניתן לשחק עם מרכיביו בהתאם לטעמכם האישי (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 חבילת פסטה קצרה, צבעונית, מבושלת
  • 2 קופסאות טונה, מסוננות
  • 4 ענפי סלרי, קצוצים גס
  • 1 כוס גרעיני תירס משימורים, מסונן
  • 1 בצל סגול, קצוץ גס
  • 2 גזרים, חתוכים לטבעות
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות מיונז
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים את הטונה, הסלרי והגזר. מוסיפים את הבצל והתירס ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ושוב מערבבים. מוסיפים את המיונז ושמן הזית ומערבבים הכל יחד. מגישים קר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר