• זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/2 חבילת פסטה קצרה, צבעונית, מבושלת
  • 2 קופסאות טונה, מסוננות
  • 4 ענפי סלרי, קצוצים גס
  • 1 כוס גרעיני תירס משימורים, מסונן
  • 1 בצל סגול, קצוץ גס
  • 2 גזרים, חתוכים לטבעות
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות מיונז
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

אאא
בקערה, מערבבים את הטונה, הסלרי והגזר. מוסיפים את הבצל והתירס ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ושוב מערבבים. מוסיפים את המיונז ושמן הזית ומערבבים הכל יחד. מגישים קר.