זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 חבילת פסטה קצרה, צבעונית, מבושלת
 - 2 קופסאות טונה, מסוננות
 - 4 ענפי סלרי, קצוצים גס
 - 1 כוס גרעיני תירס משימורים, מסונן
 - 1 בצל סגול, קצוץ גס
 - 2 גזרים, חתוכים לטבעות
 - מלח ופלפל
 - 2 כפות מיונז
 - מעט שמן זית
 
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את הטונה, הסלרי והגזר. מוסיפים את הבצל והתירס ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ושוב מערבבים. מוסיפים את המיונז ושמן הזית ומערבבים הכל יחד. מגישים קר.
0 תגובות