מתכון לעוף עם אורז ותרד - תוך חצי שעה על השולחן

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מנה קיצית, מתובלת במידה, אך קלילה ולא מכבידה: אורז, עלי תרד ועוף - ארוחה שלמה בסיר אחד, שכיף ופשוט להכין (ולאכול) בסוף יום עבודה ארוך (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא צריך יותר מזה כלום: עוף עם אורז ותרד (ניהול אולפן: מולי הרשקוביץ)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם חזה עוף
  • 1 כוס אורז יסמין
  • 1 כוס עלי תרד בייבי
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • מלח ופלפל
  • 2 כוסות מים
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. חותכים את חזה העוף לקוביות שוות.

2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את חזה העוף, עד שהוא מקבל גוון לבן. מוסיפים את התרד - ללא ענפים, השום והאורז ומערבבים הכל יחד.

3. מתבלים במלח פלפל ומוסיפים את המים. מערבבים יחד ומכסים. מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר