שבועות

מתכון לסלט אנדיב, פקאן מסוכר, ערמונים וגבינה כחולה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", סלט אחר, אנין טעם, המבוסס על אנדיב - סוג של חסה, הדומה מעט לכרוב ומקורה בבלגיה. מכיוון שטעמו מריר מעט, רצוי לשלבו עם מרכיבים מתוקים. מנה יפה וחגיגית, המושלמת לשולחן החג (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מיוחד לחג: סלט אנדיב וגבינה כחולה (צילום: לייבלה ואן פראך)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 ראשי אנדיב
  • 100 גרם גבינה כחולה
  • חופן אגוזי פקאן מסוכרים
  • 100 גרם ערמונים בוואקום
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

חותכים את קצה האנדיב ומפרידים לעלים. מניחים בצלחת ומעל מפזרים את אגוזי הפקאן והערמונים ואת הגבינה מפוררים ביד. מזלפים את הסילאן ושמן הזית ומפזרים מלח. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר