מתכון לחזה עוף מוקפץ עם פורטבלו ובזיליקום

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", פטריות - אהבה שאינה תלויה בדבר, בכל זן, גודל וצורה - עם חזה עוף (שניתן להמיר גם בבשר), סויה ובזיליקום, המוקפצים יחד לכדי מנה שהיא לא פחות ממושלמת: קלילה, מהירת הכנה, דלת קלוריות וטעימה בטירוף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לדיאטה ולא רק: חזה עוף מוקפץ עם פורטבלו ובזיליקום (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות קטנות
  • 8 פטריות פורטבלו, פרוסות גס
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן זית
  • 15 עלי בזיליקום, קצוצים דק
  • חופן שקדים מולבנים

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים את קוביות חזה העוף, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד מספר דקות. מוסיפים מעל את רוטב הסויה והבזיליקום. מפזרים את השקדים. מערבבים הכל יחד. מפזרים מעל עלי בזיליקום נוספים ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר