• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות קטנות
  • 8 פטריות פורטבלו, פרוסות גס
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות שמן זית
  • 15 עלי בזיליקום, קצוצים דק
  • חופן שקדים מולבנים

אופן ההכנה:

אאא

במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים את קוביות חזה העוף, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד מספר דקות. מוסיפים מעל את רוטב הסויה והבזיליקום. מפזרים את השקדים. מערבבים הכל יחד. מפזרים מעל עלי בזיליקום נוספים ומגישים חם.