באנו לשדרג

לסעודה שלישית ולא רק: קרפצ'יו סלק עם רוטב יוגורט מקפיץ

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה קרפצ'יו סלק עם רוטב יוגורט מרענן - מנת גורמה מעניינת, קיצית ופשוטה להכנה. טיפ: רכשו סלק הנמכר בוואקום ומוכן לשימוש ישירות - לזה אנחנו קוראים "ניצול משאבים" (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 סלקים גדולים, פרוסים דק דק
  • עלי כוסברה

לרוטב:

  • 1 מיכל יוגורט טבעי
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מסדרים בצלחת שטוחה את פרוסות הסלק.
2. בכלי מתאים, מערבבים את היוגורט, השום, הסילאן, שמן הזית, המלח והפלפל, לרוטב אחיד. מזלפים מעל הסלק, מפזרים מעל עלי כוסברה לקישוט ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במבשלות בכיכר: