• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 סלקים גדולים, פרוסים דק דק
  • עלי כוסברה
  • לרוטב:
  • 1 מיכל יוגורט טבעי
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

אאא

1. מסדרים בצלחת שטוחה את פרוסות הסלק.
2. בכלי מתאים, מערבבים את היוגורט, השום, הסילאן, שמן הזית, המלח והפלפל, לרוטב אחיד. מזלפים מעל הסלק, מפזרים מעל עלי כוסברה לקישוט ומגישים.