מתכון לסלט מנגו חריף שמתקתקים בכמה דקות

והשבוע ב"מבשלות בכיכר": סלט מנגו פיקנטי (שסוף סוף הגיע לחנויות וניתן לרכוש אותו טרי), שהולך נהדר עם חזה עוף / דג צרוב או כבד קצוץ. מה במנה, מעבר למנגו כמובן? כוסברה, פלפל חריף, שמן זית ומלח. זה הכל (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט מנגו חריף שמתקתקים בכמה דקות
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2-3 מנגואים, קלופים וקצוצים דק
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 7 ענפי כוסברה טריה, קצוצה דק
  • מלח
  • שמן זית

אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים היטב את כל המרכיבים יחד ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר