מתכון לסלט זוקיני חי עם תוספות מטריפות וחריפות ממכרת

והשבוע ב"מבשלות בכיכר", בהגשת השפית מורן פינטו: סלט זוקיני חי (כן כן, לא מבושל. תודו שעל זה טרם שמעתם). אבל ראשית, מהו זוקיני? זוקיני הוא סוג של קישוא, רק יותר מוצק ומכיל פחות מים. עוד במנה: נענע שעושה פלאים, פלפל צ'ילי גרוס (שתוכלו לוותר עליו אם אינכם מחובבי החריף, אך הוא מוסיף המון), שום מקפיץ ואגוזי פקאן טבעיים וקריספיים. נקי, מרענן, לא מכביד וטעים בטירוף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט זוקיני חי עם תוספות מטריפות וחריפות ממכרת (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 זוקינים גדולים ומוצקים
  • 10 עלי נענע, קצוצים גס
  • 2 שיני שום טריות, קצוצות דק
  • 1 לימון
  • 1/2 פלפל צ'ילי, פרוס לטבעות
  • חופן אגוזי פקאן קלויים, קצוצים גס
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

בעזרת קולפן, קולפים את הזוקינים לרצועות ומעבירים לקערה. מפזרים מעל את הנענע הקצוצה, השום והפקאנים ומתבלים בלימון, שמן זית ומלח, מפזרים מעל את הצ'ילי ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר