באנו לשדרג

מתכון למאפה מלוואח ממולא טונה שמתאים לכל הזדמנות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת חומרים פשוטים שיש בכל בית וכמו קסם, יוצרת מהם מנה מיוחדת ומפתיעה. אין צורך לטרוח וליצור בצק מאפס, רק להפשיר קלות מלוואח שיש לכם במקפיא, להכין מילוי ולהגיש (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מתאים לכל הזדמנות: מאפה מלוואח ממולא טונה (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת מלוואח
  • 3 קופסאות טונה, מסוננות
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 1/4 צרור כוסברה, קצוצה דק דק
  • 1/2 לימון סחוט
  • מלח ופלפל
  • 1 כף סחוג - לא חובה
  • שמן קנולה - לטיגון

אופן ההכנה:

1. מפשירים את הבצק על השיש. בקערה בינונית, מערבבים את הטונה עם הבצל והכוסברה. מוסיפים את הלימון, המלח, הפלפל והסחוג (אם משתמשים) ומערבבים.

2. מחלקים כל מלוואח ל-4. מניחים מעל את המילוי ומקפלים למשולש.

3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד להזהבה מ-2 הצדדים. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר