באנו לשדרג

מתאים לכל הזדמנות: מאפה מלוואח ממולא טונה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת חומרים פשוטים שיש בכל בית וכמו קסם, יוצרת מהם מנה מיוחדת ומפתיעה. אין צורך לטרוח וליצור בצק מאפס, רק להפשיר קלות מלוואח שיש לכם במקפיא, להכין מילוי ולהגיש (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת מלוואח
  • 3 קופסאות טונה, מסוננות
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 1/4 צרור כוסברה, קצוצה דק דק
  • 1/2 לימון סחוט
  • מלח ופלפל
  • 1 כף סחוג - לא חובה
  • שמן קנולה - לטיגון

אופן ההכנה:

1. מפשירים את הבצק על השיש. בקערה בינונית, מערבבים את הטונה עם הבצל והכוסברה. מוסיפים את הלימון, המלח, הפלפל והסחוג (אם משתמשים) ומערבבים.

2. מחלקים כל מלוואח ל-4. מניחים מעל את המילוי ומקפלים למשולש.

3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד להזהבה מ-2 הצדדים. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
מלאווח מלא בשומן צימחי רווי מפוצץ בטונה מלאה בשמן מטוגן ב.. איך לא ?? שמן!!!! משמין ומגעיל
לא בריא
2
מעדן אמיתי ,בקלי קלות , מכון האלופה ,מתכונים פשוטים ,זמינים,עים טוויסט .והכי חשוב -טעימים . תודה
טלי
1
בשביל מלוואח אחד צריכים להשתמש ב 3 קופסאות טונה?
ללא שם

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: