בריא יותר

מתכון לסלט סלמון צרוב ונקטרינות עם רוטב משגע

נותרו לכם שאריות סלמון מארוחת צהריים? מדהים. תוכלו להשתמש בהן להכנת הסלט הקליל והמזין הזה. הוסיפו חסה (טיפ: אם יש לכם במקרר עלי חסה מעט "עייפים", הכניסו אותם לקערה עם מים וקוביות קרח והם יקבלו את הפריכות שלהם בחזרה), בצל סגול, נקטרינות ורוטב עסיסי והמנה שלכם מוכנה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט סלמון צרוב ונקטרינות עם רוטב משגע (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

לסלט:
  • קופסא של לבבות חסה, חתוכים גס
  • 1/2 בצל סגול, פרוס דק
  • 2 נקטרינות קשות, חתוכות לפרוסות דקות
  • 4 פרוסות סלמון, חתוכות לקוביות
  • שמן - לטיגון
  • מלח ופלפל
לרוטב:
  • 1 כפית דבש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת עם שמן. מטגנים קלות את קוביות הסלמון. מעבירים לקערה גדולה, יחד עם שאר מרכיבי הסלט.

2. בקערה נפרדת, קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים מעל הסלט, מערבבים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר