באנו לשדרג

מתכון לחזה עוף צלוי עם אננס וקרם קוקוס - ובמילה אחת: פינוק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה קלילה, מהירה ועם זאת, מיוחדת, שיכולה לבוא כתוספת ליום שבו אתם מכינים מרק, כעיקרית בשבת ואפילו לאורח שבא בהפתעה. שימו לב! כדי לא לייבש את חזה העוף, מטגנים אותו עד שצבעו הופך ללבן בלבד וכך שומרים על טעמו ולחותו הטבעיים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לפנק, לפנק, לפנק: חזה עוף צלוי עם אננס וקרם קוקוס (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6-8 פרוסות חזה עוף דקות
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 1 כוס קוביות אננס משימורים, מסוננות
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • מלח ופלפל
  • 4 כפות שמן זית - לטיגון
  • פקאן סיני - לפיזור מעל

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת. מתבלים במלח ופלפל את פרוסות חזה העוף ומטגנים משני הצדדים, עד שהן מלבינות. מוסיפים את קרם הקוקוס, קוביות האננס ורוטב הטריאקי. מערבבים בעדינות ומבשלים יחד כ-15 דק.

2. מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל פקאן ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר