והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה קלילה, מהירה ועם זאת, מיוחדת, שיכולה לבוא כתוספת ליום שבו אתם מכינים מרק, כעיקרית בשבת ואפילו לאורח שבא בהפתעה. שימו לב! כדי לא לייבש את חזה העוף, מטגנים אותו עד שצבעו הופך ללבן בלבד וכך שומרים על טעמו ולחותו הטבעיים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)
1. מחממים את שמן הזית במחבת. מתבלים במלח ופלפל את פרוסות חזה העוף ומטגנים משני הצדדים, עד שהן מלבינות. מוסיפים את קרם הקוקוס, קוביות האננס ורוטב הטריאקי. מערבבים בעדינות ומבשלים יחד כ-15 דק.