מה נאכל היום?

מתכון לחזה עוף מוקפץ עם שלל ירקות צבעוניים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה בריאה, דיאטטית וקלילה לעיכול ולהכנה: חזה עוף - שניתן לקנותו בשלמותו או כשהוא כבר חתוך לרצועות (רק שימו לב שלא יהיו דקות מדי) ולפרוס לקוביות בבית וירקות מגוונים, כולל זוקיני צהוב ומיוחד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כמו קשת בענן: חזה עוף מוקפץ עם שלל ירקות צבעוניים (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 1/4 ראש כרוב סגול, חתוך לקוביות גדולות
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות גדולות
  • 2 זוקינים צהובים, חתוכים לקוביות גדולות, עם הקליפה
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • מלח ופלפל
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר ומטגנים את קוביות העוף עד שהן לבנות. מוסיפים את כל הירקות יחד לסיר ומערבבים מדי פעם, עד שהם מתחילים "להתעייף". מתבלים במלח ופלפל ומבשלים יחד כמה דקות. מוסיפים רוטב הצ'ילי לקראת סוף הבישול - כך הירקות נשארים נגיסים ולא מתייבשים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר