מה נאכל היום?

מתכון למרק תירס וקרם קוקוס עשיר וטעים בטירוף

חורף בלי מרק בבית הוא לא חורף והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו סוגרת לנו את הפינה הזו עם מרק תירס, (משימורים. הכי קל והכי פשוט) שרוב הנוזלים שבו הם בכלל קרם קוקוס מתקתק, שמעניק לו טוויסט מדליק (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
המזרח הרחוק דווקא קרוב: מרק תירס וקרם קוקוס טעים בטירוף (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות גרעיני תירס משימורים, מסוננים
  • 2 כוסות גרעיני תירס משימורים, מסוננים וטחונים
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • מלח
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 ליטר מים
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים את השמן בסיר ומטגנים את השום כמה שניות. מוסיפים את גרעיני התירס השלמים והטחונים, את המלח, רוטב הסויה, המים וקרם הקוקוס. מערבבים ומבשלים כשעה ורבע, מכוסה. מגישים או טוחנים שוב לקבלת מרק קרמי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר