מה נאכל היום?

המזרח הרחוק דווקא קרוב: מרק תירס וקרם קוקוס טעים בטירוף

חורף בלי מרק בבית הוא לא חורף והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו סוגרת לנו את הפינה הזו עם מרק תירס, (משימורים. הכי קל והכי פשוט) שרוב הנוזלים שבו הם בכלל קרם קוקוס מתקתק, שמעניק לו טוויסט מדליק (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות גרעיני תירס משימורים, מסוננים
  • 2 כוסות גרעיני תירס משימורים, מסוננים וטחונים
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • מלח
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 ליטר מים
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים את השמן בסיר ומטגנים את השום כמה שניות. מוסיפים את גרעיני התירס השלמים והטחונים, את המלח, רוטב הסויה, המים וקרם הקוקוס. מערבבים ומבשלים כשעה ורבע, מכוסה. מגישים או טוחנים שוב לקבלת מרק קרמי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
איכס... סתם זה לא יפה. פשוט השילוב לא נשמע משהו אבל אם יש אנשים שאוהבים אז סבבה. ב-ת-א-ב-ו-ן!
אפרת גילבוע
לאפרת זה שילוב מעולה לא כולם מתחברים אבל תנסי אולי תגלי משהו אחר ב-ה-צ-ל-ח-ה
רבקה בוארון
4
מה קרה לסרטון? לא רואים את כל השלבים, רק טיגון התירס בהתחלה ואז זה קופץ ל"תצוגה" בתוך הצלחת!
אני
3
רבקה בוארון
הי מורן פינטו רציתי לשאול שאלה
2
רבקה בוארון
הי מורן פינטו רציתי לשאול שאלה מה זה קרם
1
רבקה נכון זה באמת ככה היא לא מראה את זה שהיא מכניסה לתוך המרק את קרם הכוכוס
ללא שם

עוד במבשלות בכיכר: