מה אוכלים היום?

מתכון לבוריטו שווארמה: נתחי הודו של וול דאן מגולגלים בטורטיה

חיבור מושלם בין אוכל מרחובות המזרח התיכון לשווקים של מקסיקו, והתוצאה צבעונית, סופר מהירה להכנה וטעימה במיוחד. אוראל בראל מתקתק שווארמה עם הנתחים המוכנים של וול דאן ומגלגל אותם בטורטיה. טונות של טחינה בצד ואתם מסודרים (מתכונים, אוכל)

בוריטו שווארמה של וול דאן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • חבילת נתחי הודו חתוכים לשווארמה של 'וול דאן' (600 גרם)
  • 80 גרם שומן כבש מסוג ליה, חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 פלפל אדום מתוק, קצוץ
  • 1 בצל קטן, קצוץ
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 6 טורטיות בקוטר 26 ס"מ (הגדולות ביותר)
  • טחינה להגשה

אופן ההכנה:

במקום שמן, אנחנו מטגנים את השווארמה בשומן כבש מובחר מסוג ליה שמתאים במיוחד לצריבת הבשר על מחבת, אבל השוס האמיתי שאנחנו לא צריכים לעבוד קשה, לתבל ולחתוך את בשר ההודו מאפס - כי ברשת קצביות 'וול דאן' יש נתחי הודו מוכנים לשווארמה, חתוכים ומתובלים, וכל מה שנשאר לנו לעשות זה רק לצרוב אותם קלות עם ירקות, לגלגל בטורטיה וליהנות מבוריטו שווארמה סופר עסיסי.

וול דאן מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. הנתחים בוול דאן נבחרים בקפידה, מה שמתבטא בטעם הנפלא שלהם: חוויית גורמה בארוחה ביתית. בנוסף, תוכלו למצוא בוול דאן סדרת תבליני בוטיק ואפילו שמן זית שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום: אוראל בראל, וול דאן)

1. מחממים מחבת יבשה וגדולה על אש בינונית וצורבים את השומן במשך דקה.

2. מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל החריף ומטגנים תוך ערבוב קל במשך 6-7 דקות, עד להשחמה.

3. מוסיפים למחבת את נתחי השווארמה המוכנים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים היטב ומסירים מהאש.

4. מניחים כל טורטיה על נייר אפייה או נייר לעטיפת סנדוויצ'ים. מניחים בנדיבות במרכז התחתון של כל טורטיה מתערובת השווארמה, מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים לבוריטו מהודק. חוצים באמצע ומגישים מיד, חם, עם טחינה טובה בצד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

צילום: אוראל בראל

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר