מתכון לפסטה עם קישואים, בצל ורוטב משגע

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את מה שיש בבית ויוצרת מנה מצוינת כמעט מכלום: אטריות ספגטי, קוביות קישואים, קצת בצל, רוטב צ'ילי וכמה מרכיבים נוספים ובתוך 45 דקות תתענגו על ארוחת ערב חמה ומזינה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
הריח, אוי, הריח: פסטה עם קישואים, בצל ורוטב משגע (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת אטריות ספגטי, מבושלות במידת אל דנטה
  • 1 בצל לבן גדול, חתוך לקוביות בינוניות
  • 2 קישואים מוצקים, עם קליפה, חתוכים לקוביות גדולות
  • 1 כף אורגנו
  • מלח
  • 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק או חריף
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הקישואים ומערבבים יחד בעזרת כף עץ. מוסיפים את האורגנו והמלח ואז את הספגטי המוכן. מערבבים שוב, מוסיפים את הצ'ילי ומערבבים שוב יחד. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר