פסח

מתכון לאטריות ששום פסח לא שלם בלעדיהן

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מתכון למאכל הדגל של פסח שאנו מתגעגעים אליו כל השנה: האטריות המיוחדות שמקפיצות כל מרק עוף בעשרות דרגות ומעולות גם כנשנוש לבד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גולת הכותרת של החג: מתכון לאטריות של פסח (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן + עוד, לטיגון
  • 1 כוס מים
  • 6 ביצים
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה

אופן ההכנה:

1. טורפים בקערה את כל המרכיבים, מלבד הקמח. מוסיפים את הקמח בהדרגה וטורפים היטב עד לקבלת מרקם חלק.

2. מחממים מחבת עם מעט מאד שמן. מורחים עם נייר מגבת. בעזרת מצקת מעבירים את הבלילה למחבת ומסדרים עד לקבלת חביתית שלמה. מטגנים משני הצדדים.

3. עורמים בצלחת. מגלגלים יחד. פורסים דק דק לאטריות למרק, או עבה לנודלס, או משאירים את החביתיות שלמות לבלינצ'ס.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר