מנצלים שאריות

מתכון לאורז מוקפץ בסגנון "פאד תאי"

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו חוסכת לנו כסף, עבודה וכאב לב שנלווה להשלכת אוכל לא טרי לפח ויוצרת תוספת עשירה וכיפית לכל מנת חלבון שתרצו: אורז שכבר מבושל, מספר ירקות, קצת רוטב סויה וטריאקי - מקפיצים, משקשקים ואוכלים בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לצמחונים ולא רק: אורז מוקפץ בסגנון "פאד תאי" (צילום: כיכר השבת)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות שמן - לטיגון
  • 1 בצל, פרוס דק
  • 1 גמבה, פרוסה דק
  • 5 פטריות שמפיניון, פרוסות
  • קערה בינונית של תערובת כרוב וגזר הקצוצים דק
  • 1 ביצה טרופה
  • 2 כוסות אורז מבושל
  • 3 כפות רוטב סויה וטריאקי מעורבים
  • מלח ופלפל שחור
  • מעט שום גבישי
  • בוטנים גרוסים - להגשה

אופן ההכנה:

1. בווק, מחממים את השמן ומקפיצים את הירקות יחד למשך 2 דקות. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים לתוכה את הביצה ומקפיצים הכל יחד. מוסיפים את האורז וממשיכים להקפיץ. מוסיפים את הרטבים והתיבול ומקפיצים כמה דקות יחד.

2. מפזרים מעל בוטנים גרוסים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר