כיכר השבת

מבשלות בכיכר

מתכון לסלט טונה אדומה עם רוטב חרדלי מהמם

בשונה מימים עברו, היום, בכל מקרר של סופרמרקט תוכלו למצוא טונה אדומה ולרקוח ממנה מטעמים, בדיוק כמו המתכון הזה שמורן פינטו מכינה באולפן. הוא קליל במיוחד, אבל עם טעמים משובחים, שאינם מסגירים את העובדה שלוקח להכין אותו 25 דקות בלבד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

10
כיכר אוכל | כיכר השבת | י"ט באדר | 03.03.21
(צילום: מולי הרשקוביץ)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 נתחי פילה טונה אדומה
  • 1/2 כוס שומשום - לציפוי
  • מלח
  • 4 עלי חסה
  • 1/2 גמבה אדומה
  • 1/2 פלפל צהוב
לרוטב:
  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. מנגבים את נתחי הטונה בנייר סופג. מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה ומצפים את הטונה.

2. מחממים היטב מחבת רגילה / פסים וצורבים את הדג מכל צד, כ-4 דקות. מפזרים מלח והופכים לצד שני.

3. בזמן הצריבה, קוצצים את החסה והפלפלים לרצועות ומניחים במרכז צלחת עמוקה. בסיום הצריבה פורסים את הטונה ומניחים מעל הסלט.

4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל הדג ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
9
מורן את מהממת-אבל למה לא שוטפים את הירקות??? וחותכים לפני ההקלטה!!!זה לגמרי מוציא את החשק לראות אוכל שהצופה מדמיין כמה הוא טעים אך למעשה נהפך לבעל תשחית כי לא שטפו את הירקות לצורך ההדגמה- אני בטוחה שמישהו שם באולפן היה שמח לאכול את זה אילולא....
אחלה-אבל....07.03.21
8
מתכון מעולה איזה כיף תודה
ישי ריבו05.03.21
7
מורן את מהממת! את החסה - לא צריך להפריד לעלים ולשטוף כל אחד בנפרד?
עקרת בית04.03.21

הצגת כל התגובות

6
מחממים עם שמן זה לא ברור
תמר04.03.21
5
אחלה מתכון תודה רבה!!
שירה03.03.21
4
איזה מהירה בקשר לירקות מה אתם מתערבים בשטיפה אתם לא מוצאים חסרונות אחרים
אילה05.03.21
3
נמאסססססססססססס מהסלטים תביאו משהו מענין בשרים מרקים אוכל לילדים וכו
יעל04.03.21
2
תודה רבה
דוד אוחיון04.03.21
1
הירקות לא שטופים פחות עושה חשק
למה לא שטוף04.03.21
נכון, וגם מבחינה הלכתית זה קצת בעיתי וזה יכול להטעות אנשים
.04.03.21
מבשלות בכיכר

מאפינס טונה - המנה העיקרית של 'סעודה שלישית'

כיכר אוכל | 22.06.23

מבשלות בכיכר

מתכון קל ופשוט • ספגטי לילדים

כיכר אוכל | 15.06.23

באנו לשדרג

יפה ומאפה: בצק פילו במילוי פטריות וערמונים

כיכר אוכל | 22.03.23

באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

כיכר אוכל | 05.03.23
ש

פיתוח ישראלי חדשני

כל אחד יכול להרוויח אלפי שקלים בלי לעשות כלום?

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

פורים

ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות

כיכר אוכל | 01.03.23

מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

כיכר אוכל | 08.02.23

באנו להק(יי)ל עליכם

פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

כיכר אוכל | 08.02.23

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד

כיכר השבת | 01.02.23
ש

עוברים את הקיץ בלי דאגות

כך תקבלו הלוואה מהירה עד 250,000 ש"ח לכל מטרה

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם

התוספת שתופסת

מרענן ומעניין: מתכון לאורז ירוק אחד אחד

כיכר אוכל | 25.01.23

מה נאכל היום?

פירות הדר זה נהדר: מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים

כיכר אוכל | 18.01.23

בריא יותר

מוסיף המון: סלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

כיכר אוכל | 11.01.23

ליד הקפה

סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

במיוחד לחג הפסח

מתארגנים לחג עם 'קונים מקבלים' הכי שווה שיש

כיכר בשיתוף קרן החשמל | מקודם

באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

כיכר אוכל | 28.12.22

בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

כיכר אוכל | 21.12.22

מבשלות בכיכר

אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית

כיכר אוכל | 14.12.22

מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

כיכר אוכל | 07.12.22
ש

מודל מנצח

להיות בעל עסק בינלאומי בלי סחורה ושילוח

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם