צפו בתוכנית המלאה (צילום: אלעד זהבי | עריכה: יהודה אריה)
רכיבים
לסלט:
- 200 גר חזה עוף פרוס דק
 - 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
 - 1 סלק חי פרוס דק
 - 2 בטטות פרוסות בקליפתן ואפויות עם שמן זית
 
לתיבול:
- מלח
 - פלפל
 - שמן זית
 - לימון
 
אופן ההכנה
- במחבת מחממים מעט שמן
 - מטגנים קלות את פיסות החזה עוף עד קבלת גוון לבן
 - מוסיפים את השעועית ומקפיצים יחד עם מעט מלח
 - מעבירים לקערה
 - מוסיפים את הבטטה והסלק מתבלים ומגישים
 





















0 תגובות