מבשלות בכיכר

קוצר המחמאות: מתכון יוקרתי לסלט עוף חם - קר

את הסלט הזה את תגישי לאורחים - בגאווה גדולה | מורן פינטו עם עוד מתכון מנצח כשהפעם: סלט עוף מוקפץ ללא החמיצות הסינית (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
צפו בתוכנית המלאה (צילום: אלעד זהבי | עריכה: יהודה אריה)

רכיבים

לסלט:

  • 200 גר חזה עוף פרוס דק
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
  • 1 סלק חי פרוס דק
  • 2 בטטות פרוסות בקליפתן ואפויות עם שמן זית

לתיבול:

  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • לימון

אופן ההכנה

  • במחבת מחממים מעט שמן
  • מטגנים קלות את פיסות החזה עוף עד קבלת גוון לבן
  • מוסיפים את השעועית ומקפיצים יחד עם מעט מלח
  • מעבירים לקערה
  • מוסיפים את הבטטה והסלק מתבלים ומגישים

בתיאבון!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית