מבשלות בכיכר

מתכון לירקות מוקפצים עם נודלס וטונה שמתקתקים בחצי שעה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מנה מזינה ומשביעה עם כל אבות המזון: פחמימה, חלבון וירק ועדיין, תוכלו לשתות אחריה קפה כי היא לגמרי פרווה. קדימה, לעבודה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 בצל פרוס
  • 1 קישוא פרוס
  • 1 גמבה פרוסה
  • 1 פטריית פורטובלו פרוסה
  • 1 קופסת טונה, מסוננת
  • 2-3 קוביות נודלס, מבושלות לפי הוראות היצרן
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

במחבת / ווק מחממים שמן ומקפיצים את כל הירקות יחד כמה דקות. מוסיפים את הטונה והנודלס. מתבלים, מוסיפים את רוטב הסויה, מקפיצים יחד ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר