מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מנה מזינה ומשביעה עם כל אבות המזון: פחמימה, חלבון וירק ועדיין, תוכלו לשתות אחריה קפה כי היא לגמרי פרווה. קדימה, לעבודה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 בצל פרוס
  • 1 קישוא פרוס
  • 1 גמבה פרוסה
  • 1 פטריית פורטובלו פרוסה
  • 1 קופסת טונה, מסוננת
  • 2-3 קוביות נודלס, מבושלות לפי הוראות היצרן
  • מלח ופלפל
  • 3 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

במחבת / ווק מחממים שמן ומקפיצים את כל הירקות יחד כמה דקות. מוסיפים את הטונה והנודלס. מתבלים, מוסיפים את רוטב הסויה, מקפיצים יחד ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
נודלס נשמע כמו נוד. איטריות נשמע יותר טוב.
🙂
5
זה נגמר סוג של באמצע... וחשבתי שמאז שקנו תנור, כל המתכונים יהיו בהתחלה של אפיה
rich
4
הייתי ממליץ לתבל עם רוטב סויה טריאקי סילאן מלח פלפל וגבישי שום בתאבון! אם תיבלתם תגיבו לי איך יצאה בבקשה
אוראל בראל
אחלה אוראל שבעולםם!! עם המתכונים הכי טעימיםם!!!
עין עליךך
3
אחלה מתכון, אני מעדיפה יותר לראות מקרוב את הנעשה במחבת . באיזה מצב הבצל וכו יהיה גם נחמד לגוון בזויית הצילום ,למשל ,מהצד.
מירי
גם אני חשבתי כך . בסרטון הקודם צילמו גם מהצד ,וזה הוסיף ענין .
רחלי
2
טעים מאוד מאוד יש לך מתכונים טעמים וטובים מאוד
שירה
1
אחלה של מתכונים
יחיאל פרידמן

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: