פורים

מתכון לקונוסים ממולאים נקניקיות ובצל

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה אלגנטית וקצת אחרת לסעודת פורים, המדמה כובע של ליצן ומתאימה במדויק לאווירת החג. ניתן להמיר את הנקניקיות בפסטרמה או חזה עוף או את המילוי בכלל בסלט ירקות קצוץ ומרענן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 טורטיות חצויות במרכז
  • שמן
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 12 נקניקיות בשריות, פרוסות
  • 1 שן שום, פרוסה דק
  • מלח ופלפל
  • 1 כוס רוטב עגבניות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. כל חצי טורטיה מגלגלים לקונוס וסוגרים עם קיסם. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, מורחים בשמן ואופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל 2 דקות, עד לשקיפות. מוסיפים את הנקניקיות והשום ומטגנים כמה דקות. מוסיפים מלח ופלפל ואת רוטב העגבניות, מערבבים ומבשלים 10 דקות.

3. מוציאים את הקונוסים מהתנור, שולפים את הקיסמים, ממלאים בנקניקיות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר