פורים

ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה אלגנטית וקצת אחרת לסעודת פורים, המדמה כובע של ליצן ומתאימה במדויק לאווירת החג. ניתן להמיר את הנקניקיות בפסטרמה או חזה עוף או את המילוי בכלל בסלט ירקות קצוץ ומרענן (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 טורטיות חצויות במרכז
  • שמן
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 12 נקניקיות בשריות, פרוסות
  • 1 שן שום, פרוסה דק
  • מלח ופלפל
  • 1 כוס רוטב עגבניות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. כל חצי טורטיה מגלגלים לקונוס וסוגרים עם קיסם. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, מורחים בשמן ואופים כ-10 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל 2 דקות, עד לשקיפות. מוסיפים את הנקניקיות והשום ומטגנים כמה דקות. מוסיפים מלח ופלפל ואת רוטב העגבניות, מערבבים ומבשלים 10 דקות.

3. מוציאים את הקונוסים מהתנור, שולפים את הקיסמים, ממלאים בנקניקיות ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (76%)

לא (24%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
איזה קשר יש בין טורטיה לנקניק? או לפסטרמה? או לסט ירקות שירטיב הכל ויהרוס את הטוריטיה. לא חייבים לתקוע מתכונים בלי קשר. אפשר להסתכל שניה ברשת ולראות דברים נורמלים
יהודי
ממש
נכוןןןן
לא הבנתי במה שונה טורטיה מכל בצק אחר עים רוטב ?
טל
א' לא חייב לתת ביקורת על כל דבר!! חובה מוסרית. מאשר החובה שלך שלטעמך היא חובה קיבתית... ב' אוהה איזה קשר יש. תטעם תבין.
יהודי
3
רעיון נחמד , במילויים אפשר לגוון . נ.ב סוף סוף משתמשים בתנור .
חגית
2
תודה!!
אני
1
יש קשר בין נקניקיה לטרוטיה זה כמו לקחת טורטיה ולמלות אותה בבשר וזה יהפוך לערייס לדעתי היא לא הייתה צריכה להוסיף תרוטב ממילא הבצל נתן את הטעם החזק ביותר כי בצל הוא ירק דומיננטי מאד אבל זה מה שהיא בחרה והיא לא סתם בחרה את זה היא שפית גדולה ומנוסה שיודעת לשלב טעמים ומרכיבים שונים ביחד וזה יוצא לה מקסים
יחיאל פרידמן

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: