כיכר השבת

אפס טעויות: מורן פינטו מכינה קציצות עוף טעימות ברמות

"תכפילו כמויות" - זו ההמלצה של מורן פינטו כשמדובר בקציצות העוף העסיסיות הללו, שהן פשוט חגיגה של טעמים. ושימו לב: ניתן להכין אותן בשלמותן, לטגן / לאפות ואז להקפיא עד למועד האכילה, לחמם וליהנות (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

11
כיכר אוכל | כיכר השבת | ד' בניסן | 17.03.21
קציצות עוף טעימות ברמות (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כוס שומשום - לציפוי
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל המרכיבים, מלבד השומשום. מכסים ומשרים במקרר כ-15 דקות.

2. מחממים שמן במחבת. מגלגלים קציצות ומצפים בשומשום. מטגנים בשמן חם חצי עמוק, עד להזהבה. מגישים חם.

תוכן שאסור לפספס
11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
10
גם הפאה מגניבה וצנועית, כל הכבוד ככה יבוא משיח
מגניב18.03.21
9
הכנתי ויצא פצצה תודה
אפי19.03.21
8
תקשיבו, שפית מתוקה ממששש.. וכך גם המתכון. אבל איפה העורכים?? אתם חייבים לקצר את כל החלק של הטיגון.. סורי על ההערה אני לא אוהבת להעביר ביקורת אבל שימו כמה שניות של הטיגון בצד אחד את החלק שהיא הופכת וזהו עד שהם מוכנות... זה די משעמם להסתכל על קציצות מטגנות בשמן- גם בבית באמיתי אנחנו בינתיים עושים משהו
אנייי19.03.21
חחח נכון יכל להיות חצי מהזמן
נונה25.03.21

הצגת כל התגובות

7
יכול להיות שהקציצות טעימות אבל הן לא מושכות את העין וכידוע מי שאוכל ראשון אלו העניים והאף
רמי18.03.21
6
תודה למגיבה מס 2 . אכן אין כמו מתכונים דל סבתות מפעם .עים כל הלב והאהבה ,
טלי18.03.21
5
איזה כיף לראות אותך , את השפית היחידה שאומרת בדיוק אך להכין כל דבר.
לאה17.03.21
4
ככה לא מכינים קציצות עוף..מה שעשית זה קציצות טפלות בלי טעם ובלי לבשל באהבה
ללא שם17.03.21
3
פחות קציצות במחבת יזרזו את הטיגון. יישר כח
ללא שם19.03.21
2
אהבתי את תגובה מס 2
טל20.03.21
1
במתכון הזה הקציצות יתפרקו..לדעתי מתכון לקציצות עוף לא נכון....קציצות עוף צריכות על חצי קילו ביצה תפוח אדמה בינוני מבושל לגמרי שמועכים לפירה ומוסיפים לבשר עוף...2 כפות מלאות פירורי לחם או קמח מצות שום שני שינים קצוצות דק דק...כוסברה קצוץ...מלח פלפל שחור וללוש טוב טוב לפרק את החלבונים שבבשר עוף...ואמא
ללא שם17.03.21
אולי גם יעניין אותך
מבשלות בכיכר

יפה ומאפה: בצק פילו במילוי פטריות וערמונים

כיכר אוכל | 22.03.23

באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

כיכר אוכל | 05.03.23

פורים

ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות

כיכר אוכל | 01.03.23

מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

כיכר אוכל | 08.02.23
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

באנו להק(יי)ל עליכם

פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

כיכר אוכל | 08.02.23

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד

כיכר השבת | 01.02.23

התוספת שתופסת

מרענן ומעניין: מתכון לאורז ירוק אחד אחד

כיכר אוכל | 25.01.23

מה נאכל היום?

פירות הדר זה נהדר: מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים

כיכר אוכל | 18.01.23
ש

לשמוע ללמוד ו.. להצליח:

 משכפלים הצלחות; ככה גם אתה תהיה טוען רבני >>

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

בריא יותר

מוסיף המון: סלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

כיכר אוכל | 11.01.23

ליד הקפה

סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

כיכר אוכל | 04.01.23

באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

כיכר אוכל | 28.12.22

בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

כיכר אוכל | 21.12.22
ש

חדש דנדש

קורס הכנה ללידה, *אבל* עם סגל מומחים וצוות מיילדות 

כיכר בשיתוף מעייני הישועה | מקודם

מבשלות בכיכר

אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית

כיכר אוכל | 14.12.22

מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

כיכר אוכל | 07.12.22