כיכר השבת

בוקר של הביוקר

מתכון לברוסקטה עם אבוקדו וביצה עלומה כמו בבתי קפה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", ארוחת בוקר מפנקת שמכינים בקלי קלות. ובינינו, בימים טרופים אלו של הניקיונות וההכנות לפסח, אתם בוודאי מוצאים את עצמכם בשעה שתיים בצהריים ממלמלים 'לא הכנסתי היום כלום לפה', אז הנה פתרון מעולה בשביל זה (מבשלות בכיכר, כיכר TV)

7
כיכר אוכל | כיכר השבת | ה' בניסן | 06.04.22
תביאו את המסעדה לבית: ברוסקטה עם אבוקדו וביצה עלומה (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • פרוסות באגט
  • ממרח אהוב (רצוי אבוקדו)
  • 1 כף חומץ
  • 3 ביצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת וצולים את פרוסות הבאגט משני הצדדים. מורחים באבוקדו.

2. בסיר קטן מחממים מים עם כף החומץ, עד שהם רותחים. בעזרת כף עץ יוצרים מערבולת ומסובבים את המים והחומץ יחד. מכניסים כל ביצה למערבולת ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים מעל הברוסקטה. מפזרים מלח ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
7
פרגנו לה תנאי שטח פחות מאתגרים
כיכר- תכבדו את עצמכם ותשקיעו בתנאים של ה06.04.22
6
יש אמגזיות מעולות ואז זה יהיה נורמלי חבל............
אריאל10.04.22
5
את ניראית ממד יפה בצבעים האלה .
פנינה 11.04.22

הצגת כל התגובות

4
רעיון ממד נחמד ,תודה
פ11.04.22
3
אני מתגעגעת למטבחים היפים של פעם ,בהם היית מבשלת .
חני11.04.22
2
צריך שלוש דקות לביצה
ללא שם08.04.22
1
רעיון של ארוחה
ללא שם08.04.22
מבשלות בכיכר

מאפינס טונה - המנה העיקרית של 'סעודה שלישית'

כיכר אוכל | 22.06.23

מבשלות בכיכר

מתכון קל ופשוט • ספגטי לילדים

כיכר אוכל | 15.06.23

באנו לשדרג

יפה ומאפה: בצק פילו במילוי פטריות וערמונים

כיכר אוכל | 22.03.23

באנו לשדרג

"סוף הדרך": סופלה שוקולד רק ונימוח

כיכר אוכל | 15.03.23

תוצרת בית

בלי המתנה: חמוצים מהירים בסגנון אסייתי

כיכר אוכל | 05.03.23
ש

לסיים מסכת אחרי מסכת

2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

כיכר בשיתוף יומי | מקודם

פורים

ככה פותחים את פורים: קונוסים ממולאים נקניקיות

כיכר אוכל | 01.03.23

מה נאכל היום?

הנאה צרופה: פסטת צדפים צבעונית עם ים ירקות

כיכר אוכל | 08.02.23

באנו להק(יי)ל עליכם

פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

כיכר אוכל | 08.02.23

בוקר של הביוקר

מתכון לשקשוקה קצת אחרת עם עלי תרד

כיכר השבת | 01.02.23
ש

כלי קודש

משרה מכובדת: הדרך למיצוי היכולת הלימודית

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

התוספת שתופסת

מרענן ומעניין: מתכון לאורז ירוק אחד אחד

כיכר אוכל | 25.01.23

מה נאכל היום?

פירות הדר זה נהדר: מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים

כיכר אוכל | 18.01.23

בריא יותר

מוסיף המון: סלט אפרסמון צלוי, תפוז, חסה, שברי שקדים ורוטב משגע

כיכר אוכל | 11.01.23

ליד הקפה

סמורס: קרקר עם מרשמלו ושוקולד נוטפים

כיכר אוכל | 04.01.23
ש

לימודי דיינות

כך אלפי בוגרי ישיבה הפכו לדיינים מוסמכים

כיכר בשיתוף מ.ל.מ | מקודם

באנו לשדרג

חלום של ביס: סיגרים פריכים במילוי עוף ושברי שקדים

כיכר אוכל | 28.12.22

בריא יותר

כמו חביתת ירק משודרגת: לביבות תרד פריכות

כיכר אוכל | 21.12.22

מבשלות בכיכר

אפילו הילדים התאהבו: כרוב צלוי עם סילאן וטחינה גולמית

כיכר אוכל | 14.12.22

מבשלות בכיכר

טונה של ויטמינים: ירקות מוקפצים עם נודלס וטונה

כיכר אוכל | 07.12.22
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם