כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לפלפלי צ'ילי כבושים - הרכיב היחיד שלא ידעתם שחסר במקרר שלכם

ובכן, מדובר בהוכחה שאפשר לכבוש בערך כל דבר. מתכון לפלפלי צ'ילי כבושים עזי טעם ומאתגרי חך שישדרגו בקלות כל כריך או סלט רענן, ואם תרצו להפתיע - פזרו מהם על הפיצה. כמו כן, פלפלי הצ'ילי נשמרים היטב במקרר עד ארבעה חודשים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ב' בכסלו | 30.11.19
פלפלי צ'ילי כבושים
פלפלי צ'ילי כבושים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם פלפלי צ'ילי, פרוסים
  • 1/2 כוס חומץ לבן או חומץ סיידר תפוחים
  • 1/2 כוס מים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית זרעי חרדל
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 2 עלי דפנה

אופן ההכנה:

1. בצנצנת זכוכית מעוקרת בנפח 1 ליטר, מניחים את פרוסות הצ'ילי.

2. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים, ואז יוצקים את נוזל הכבישה החם על פרוסות הצ'ילי.

3. בזהירות, סוגרים את מכסה הצנצנת, מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר ואז מעבירים את פלפלי הצ'ילי הכבושים למקרר לצינון של שעה. ניתן לשמור אותם בכלי אטום במקרר עד ארבעה חודשים.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות

לשמחת הילדים: כך תצרו זר פרחים מירקות בקלי קלות! 

ורד כהן | 25.01.24

שטיפה, השריה ושפשוף

אוהבים פטריות? בואו לגלות את מה שהן עוברות • צפו

חזקי שטרן | 04.01.24

לכבוד חנוכה

לביבות מיני מחאמר מרוקאיות-המטעמים של ורד

ורד כהן | 10.12.23

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

ורד כהן | 07.12.23

באנו לשדרג

סקונס תפוחי אדמה או בקיצור, לביבות משודרגות

כיכר אוכל | 15.03.23
ש

אין מחירים כאלה!

מטורף: דירה על הים בפחות מ-16,000 שקלים למ"ר

כיכר בשיתוף פוואר גרופ | מקודם

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

כיכר אוכל | 26.02.23

מה נאכל היום?

נקניקיות מעושנות פרווה שעשויות ממרכיב בריא ומאד (מאד!) מפתיע

כיכר אוכל | 14.02.23

התוספת שתופסת

בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול

כיכר אוכל | 13.02.23

התוספת שתופסת

פטאטס בראבאס: תפוחי אדמה אפויים ומתובלים בסטייל ספרדי

כיכר אוכל | 02.01.23
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

לכבוד שבת

הכתום הכתום הזה: פירה בטטות קטיפתי

כיכר אוכל | 29.12.22

בריא יותר

כיף לאכול נכון: שעועית ירוקה ברוטב ויניגרט פיקנטי

כיכר אוכל | 22.12.22

חנוכה

בדיוק כמו שצריך: מתכון ללאטקעס בסיסיים ועסיסיים

כיכר אוכל | 18.12.22

התוספת שתופסת

כזה עוד לא טעמתם: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

כיכר אוכל | 29.09.22
ש

השנה יותר מתמיד

ערב זיכרון ייחודי לחללי צה"ל יתקיים בבית שמש

אסף מגידו | מקודם

מה נאכל היום?

לביבות תירס עסיסיות עם מטבל שמנת מרענן

כיכר אוכל | 04.09.22

התוספת שתופסת

בטטות בגריל עם מטבל מיוחד

כיכר אוכל | 31.08.22

התוספת שתופסת

לזה אנחנו קוראים "ביס מושלם": כדורי אורז וקינואה קראנצ'יים

כיכר אוכל | 31.08.22

תוצרת בית

מלפפונים חמוצים מהירים עם נגיעות חריפות-מתוקות

כיכר אוכל | 23.08.22
ש

פיתוח ישראלי חדשני

כל אחד יכול להרוויח אלפי שקלים בלי לעשות כלום?

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

באנו לשדרג

זה לא קינוח: סלסת אבטיח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים היום?

תבשיל שעועית ועגבניות פיקנטי ב-20 דקות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.22

10 דקות עבודה

המקסיקנית שהולכת עם הכל: אורז ושעועית

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.03.22