מתכון למאפה עלים ואפרסקים

מתכון למאפה עלים ואפרסקים: מורן פינטו, שפית הבית של כיכר השבת, מציעה מתכון לקינוח חגיגי שיסיים את סעודת השבת עם טעם מתוק בפה: מתכון למאפה עלים ואפרסקים. כך תכינו. המתכון (מדור אוכל)

מתכון למאפה עלים ואפרסקים (צילום: shutterstock)

מתכון למאפה עלים ואפרסקים: מורן פינטו, שפית הבית של כיכר השבת, מציעה מתכון לקינוח חגיגי שיסיים את סעודת השבת עם טעם מתוק בפה: מתכון למאפה עלים ואפרסקים. כך תכינו.

מתכון למאפה עלים ואפרסקים - החומרים:

15 ריבועי בצק עלים בגודל שווה
7 אפרסקים
5 כפות סוכר
1 כוס שקדים מולבנים טחונים
1 חלמון
50 גרם מרגרינה ממוסת
1 כף תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

מפשירים את בצק העלים. מחממים תנור ל200 מעלות. מרדדים את הבצק.

פורסים מהאפרסקים חצאי עיגולים דקים בקערה.

מערבבים שקדים, מרגרינה, סוכר, תמצית וניל.

מורחים מעל כל ריבוע מקרם השקדים ומעל מניחים פרוסות אפרסקים.

אופים כ12-15 דק׳ או עד הזהבה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
רק התמונה לא נראת קשורה
מימי
1
השאלה איך זה יצא
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בלחמים ומאפים: