בריא יותר וטעים לא פחות: פודינג שוקולד אבוקדו

קינוח מתוק שאפשר ליהנות ממנו בלי ייסורי מצפון מיותרים: מתכון לפודינג שוקולד אבוקדו פרווה לגמרי - בריא יותר וטעים לא פחות מהמקור (מתכונים, אוכל)

פודינג שוקולד אבוקדו בריא יותר וטעים לא פחות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 אבוקדו בשלים
  • 1/3 כוס אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת אספרסו או קפה חזק
  • 1/3 כוס דבש
  • 3 כפות חלב קוקוס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית מלח ים
  • 1 כף פולי קקאו נא (לא חובה)

אופן הכנת פודינג שוקולד אבוקדו:

1. חוצים לשניים את האבוקדו וגורפים את הפרי למעבד מזון. מוסיפים את אבקת הקקאו, האספרסו, הדבש, חלב הקוקוס, תמצית הווניל והמלח וטוחנים לתערובת חלקה.

2. מוסיפים את פולי הקקאו ומערבבים היטב יחד.

3. מחלקים את הפודינג בין 4 קעריות הגשה אישיות או יותר, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות להתגבשות. מגישים עם אבקת קקאו מפוזרת מעל ושברי אגוזים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעוגות ועוגיות: