מה אוכלים היום?

מה אוכלים היום? עוף קריספי מתובל בגריל

תחליף בריא יותר לשניצל, ומעולה לא פחות: מתכון לחזה עוף פריך עם ציפוי מתובל בגריל. תוך 40 דקות על שולחנכם. בינתיים, תכינו סלט ענק עם המון ירקות (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף
  • 1 כוס מיונז
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1/2 1 כפיות פפריקה
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי / צ'ילי גרוס / פפריקה חריפה
  • 1/4 1 כפיות מלח
  • 3/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנת חזה עוף פריך עם עשבי תיבול בגריל:

1. מחממים 10 דקות מראש את הגריל / מנגל חשמלי / מנגל פחמים (או שמשתמשים במחבת פסים, ואז אין צורך לחמם הרבה לפני).

2. בקערה בינונית, מערבבים יחד את המיונז, האורגנו, הפפריקה, הצי'לי / הפפריקה החריפה, המלח והפלפל השחור.

3. מצפים כל חזה עוף ברבע מכמות תערובת המיונז והתיבול.

4. מניחים את חזות העוף המצופים על הגריל החם, וצולים במשך 5-6 דקות מכל צד, עד שהם מקבלים גוון שחום יפה ומבושלים היטב.

5. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים מיד עם סלט ירקות גדול.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
התירס מוסיף טעים וגם בריא... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
זינגר

עוד בעוף: