פרגיות במרינדה: ללקק את האצבעות

הקיץ בא, ועם ישראל מנצל את השמש החמימה לצליית בשר תחת כיפת השמיים. קבלו מתכון לפרגיות שמגדיר מחדש את המושג "על האש" (מתכונים, אוכל)

על האש (שמואל קמינקר)

הקיץ בא, ועם ישראל מנצל את השמש החמימה לפיקניקים בטבע ולצליית בשר תחת כיפת השמיים. לפניכם מתכון לפרגיות במרינדה, שמעניקה להם טעם בלתי נשכח.

חומרי ההכנה:

חבילת פרגיות

1 כוס סילן (דבש תמרים)

1/2 כוס סויה

2 גבעולי כרפס קצוצים דק

5-6 שיני שום כתושות

מלח ופפריקה לפי הטעם

אופן ההכנה:

הניחו את כל המרכיבים בקערה, ובחשו היטב. מאוחר יותר הכניסו את הפרגיות לקערה, והניחו להן לקבל את טעם הרוטב כשעתיים לפחות. למהדרין ניתן להשהות במקרר לילה שלם. צלו על האש לפי טעמכם.

לבריאות!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
בתמונה של פרגיות (תרנגולות) במרינדה, רואים תמונה של עצם בקר/כבש, ובוודאי שלא של פרגית. חחח
הפטריוט מהדרום

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעוף: