מארה"ב מגיעה הבשורה הקשה על פטירתה בדמי ימיה, לאחר מחלה קשה ומרה, של הרבנית הצדקנית מרת מרים חוה רובין ע"ה, אשת הרה"ג ר' ישכר רובין אב"ד קאז'ניץ, ובתו של האדמו"ר מקאסוב זצ"ל, ששבוע הבא ימלאו שנה להסתלקותו לשמי מרום.
הרבנית הצדקנית ע"ה, נולדה לאביה זצ"ל, וליבלחט"א אמה תחי', בתו הגה"צ רבי חיים וואזנר זצ"ל, לפני 42 שנים, כבת שניה.
בהגיעה לפרקה נישאה לבעלה הרה"ג ר' ישכר רובין, אב"ד קאז'ניץ, ויחד קבעו משכנם בעיר ואם בישראל 'בורו פארק', שם הייתה לעזר ולאיסמך להוריה, כשעמדה לימינם כל השנים.
המנוחה ע"ה התייסרה במחלה קשה בשנים האחרונות, רבים העתירו עבורה, את כאביה הסתירה בכוחות על אנושיים, ואת ילדיה חינכה בדרך המסורה מדור דור.
זכתה להוביל את בנה בכורה תחת החופה בשנה האחרונה, והותירה בביתה שמונה יתומים רכים המבכים מרה יחד עם כל בני משפחתה המורחבת, וחסידי קאסוב ההמומים מהשבר הגדול ששוב פקד אותם על כלות השנה להסתלקותו של מורם ורבם זצ"ל.
מסע ההלוויה יצא היום (רביעי - פרשת נשא), בשעה 11:00 בבוקר מביהמ"ד הגדול דחסידי קאסוב ברחוב 1355-55 בבורו פארק, אל עבר בית העלמין במונסי.
ת.נ.צ.ב.ה.

0 תגובות