דלג לתוכן הראשי
אין להם גבולות?

שפלות בירושלים: סיקריקים תקפו בביצים וקטשופ את רכבו של האדמו"ר מקרלין

קומץ קיצוניים תקפו את האדמו"ר מקרלין שהגיע הבוקר לשמחת ברית לבן אחד מחסידיו | האדמו"ר לא נפגע והורה לחסידיו לא להגיב מאומה | 'הנעלבים ואינם עולבים' (חדשות חרדים)

רכבו של האדמו"ר מקרלין סטולין הבוקר (צילום: באדיבות המצלם)

זעזוע ושאט נפש הבוקר (שני) בירושלים, קבוצת קיצוניים משולי המחנה החרדי חיללו שם שמיים, כאשר תקפו בבזיון את האדמו"ר מקרלין סטולין, מגדולי מנהיגי היהדות החרדית בארה"ק, בעת שהגיע לאזור גוש 80 בעיר להשתתף בשמחת ברית לבן אחד מחסידיו.

הקיצוניים, המוחים על מעורבותו של האדמו"ר להסדרת מסלולי גיוס מותאמים לציבור החרדי, המתינו לאדמו"ר ומילאו את רכבו בביצים, קטשופ וחפצים שונים.

למרבה הנס והסייעתא דשמיא, האדמו"ר עצמו לא נפגע מההתקפה הברוטלית, אך הנזק לרכב היה ניכר.

למרות הביזיון הנורא, האדמו"ר הורה לחסידיו - כפי שהוא מורה זה עשרות בשנים, למלא פיהם מים ולא להגיב בשום צורה למחרפים. כמאמר דברי חז"ל "הנעלבים ואינם עולבים, שומעים חרפתם ואינם משיבים".

בעולם החסידות ומחוצה לו נשמעו הבוקר גינויים חריפים על הפגיעה בכבוד התורה ובאחד מגדולי המנהיגים בדורנו.

40 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
הגזימו בושה וחרפה לא דרכה של תורה
טובה
25
הבן אדם מעודד גיוס לצבא, דבר שמבחינתם עדיף למות עליו
יהודי חם
מנין לך כך,אולי הוא פשוט רואה את המציאות ואיכפת לו שמי שהולך לא יתקלקל
הרב
אז שלא יתגייסו. הוא מעודג את חסידיו
אשרי
24
מי גינה?
ערבוביא
איפה החברי כנסת החרדים
יהודי
אפונת גינה
הקרנף הנודד

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: