ספר חדש: 'בשם התבונה', אמסלם תוקף את ש"ס

בספר חדש 'בשם התבונה' שיוצא על ידי 'ידיעות ספרים' תוקף חבר הכנסת חיים אמסלם את תנועת ש"ס, לדבריו, חייו היו הרבה יותר קלים אלמלא היה מבטא את דעותיו. "החיים שלי היו יכולים להיות נוחים יותר אלמלא הייתי מכריז על מהפכה" מצוטט חיים אמסלם בספר (חדשות, מעניין)

חיים אמסלם (צילום: פלאש 90)

בספר חדש שרואה אור, מנהל הסופר ארי איתן שיחות עם חבר הכנסת הסורר של ש"ס חיים אמסלם, בהם הוא תוקף את חברי הכנסת של ש"ס בצורה קשה.

הספר נקרא 'בשם התבונה' ויוצא לאור על ידי 'ידיעות ספרים'.

בספר כאמור תוקף חיים אמסלם את תנועת ש"ס, אולם גם מספר, שאלמלא היה נכנס לקרב עם ראשי התנועה, חייו היו טובים יותר: "החיים שלי היו יכולים להיות נוחים יותר אלמלא הייתי מכריז על מהפכה, ואלמלא הייתי מתבטא באמירות ברורות. אבל מה אעשה ובעצמותי בוערת אש שאינה מאפשרת לי להתרחק מהזירה ולהניח למציאות להמשיך להסתאב"

במידע על הספר נכתב כי הוא מכיל "תיאור ראשון מסוגו של המתרחש בחצרו של הרב עובדיה יוסף ובתנועת ש"ס. בין הנושאים הנידונים בספר: שותפות הציבור החרדי בנטל הצבאי והכלכלי; לימודי ליב"ה בחינוך החרדי; ההקצנה הדתית; מי הם בעלי הבית של המגזר החרדי; גיור; חרדים וציונות; עשרת פשעי ש"ס".

כאמור, בימים אלה נערך חיים אמסלם לקמפיין הבחירות שלו, הפרסומאי אילן זרמון התגייס לטובתו של חיים אמסלם, והוא ינהל את קמפיין הבחירות של המפלגה, כשגיל סלומון יכהן כיועץ תקשורתי של המפלגה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

31
הרב מאזוז הוא רבו של חיים אמסלם. וכנראה שהוא נותן יד לכל מה שהוא עושה. הסיבה ברורה: הרב מאזוז רוצה להיות המנהיג של הספרדים, ולא להיות בצל של משפחת יוסף
ארבוב
30
אבל בשקט בשקט מאחורי הקלפי אני מצביע "עם שלם".
רחמים מסעוד פזי
29
אחרי שאני רואה שהמפלגות החרדיות לא מתמודדות באומץ עם הסוגיות העכשויות של הציבור החרדי, ומנסים בכח להשאר בעידן הישן. כשאין מענה ברור לנח"ל, חרדים עובדים, שילוב חרדים בתעסוקה/בהשכלה. מה שאני רואה זה שרק אדם עם אומץ שלא חושש מסחיטה חברתית (שלצערנו מצויה בצורה כ"כ מכוערת במגזר) יכול באמת להוביל מהלך של
המגיבן
28
גועל נפש מרוכז זה מה שיצא מהעם שלם ובקרוב יתנפץ לכם הכל בפנים ויוקיאו אותכם ושכמותכם מכל אזור חרדי או דתי! אין מחילה אמסלם ושות׳ לגיהנום!!
קובי
27
אין משפחה שאין בה תומכים לאמסלם הוא נכנס ללבבות.
חנניה ביטון
שונים? היה קשה? ניסית להיות יצירתי? כי אם כן - הצליח לך. אין משפחה שאין בה תומכים???? אולי אצל שונאי השם ושונאי נושאי דברו. אני לא מכירה משפחה שיש בה תומכים לאמשלם.
צופר ערפל
אין משפחה שאין בה תומכים לעם שלם, את פשוט תמימה ש"ס פשוט תעלם מהמפה הפוליטית אם את זה לא תביני כנראה שלא תביני כלום בחיים
ראלי
26
הי ילדודעס כן אתם שמנסים להיות עם שלם ובדרך רומסים ומחללים את כבוד התורה! קטינים מצחינים חיזרו בכם פן יחרה אפי בכם ויהיהמאוחר מדי לשוב מסורכם!
geki1000
ונבחריה,אם בארזים נפלה שלהבת... 7 בכלא והשמיני בדרך. החרדים המגזר הכי שנואי בארץ,זה לא מספיק חילול השם??? כל מי שאין רוח הבריות נוחה ממנו אין רוח המקום נוחה ממנו הרב אמסלם יציל את המצב.
מעשיהו
מצידם שתיסגר המפלגה שס המאיימת על אןפיה החילוני של מדינת ישראל אבל עוצו עצה ותופר דברו דבר ולא יקום כי עמנואל אם יש מתנגדים לקדושה זה סימן טוב כולם מפחדים משס האמת הכתבי אישום והמאסרים הם תירוץ אבל לא יעזור לאף 1 התורה הקדושה תנצח
יודי שפוי מאוד
25
ממש למד את השכלה וההתנהגות האשכנזית משפיל וממרמר את הספרדים כדי להציג את עצמו כדור הספרדי החדש. ה' מרים ומשפיל.
מוריס אוחנה
24
המפלה שלו תהיה גדולה... ביזיון ענק... לא יעבור את אחוז החסימה, כל הסקרים לא סוקרים אותו...
תלמיד מרן
הוא מבזה את כל המאפיה שסובבת סביב מרן, אותה מאפיה שהמאיסה את עצמה על הציבור.
ניר
23
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יש סוף לכל רשעות
22
לא יכולתי להוריד אותו מהיד. ספר אדיר
ש"סניק לשעבר

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: