הסטנדאפיסט זלזל באלוקים, סטודנט הגיש תלונה

סטודנט חילוני שהשתתף במופע סטנדאפ לאחרונה הגיש תלונה נגד הסטנדאפיסט, שלדבריו דיבר באופן חסר כבוד כלפי אלוקים וכשהעיר לו השתלח בו בבוטות (חדשות, בארץ)

עידן מור "גדי וילצ'רסקי", הסטנדאפיסט (צילום: מתוך ערוץ היוטיוב של גדי וילצ'רסקי)

רוני כהן, סטודנט מעכו שהשתתף באידוע סטנדאפ בשבי ציון, הגיש תלונה במשטרה נגד סטנדאפיסט שהופיע באירוע. לדבריו, הסטנדאפיסט זילזל בצורה קשה ביותר בהקב"ה במהלך האירוע, וכשהעיר לו - השתלח בו בבוטות ובמילים גסות.

"אתה לא תדבר אל בורא עולם כמו שאתה מדבר" אמר רוני כהן לסטנדאפיסט.

הצעיר שהשתתף באירוע, החליט שלא לשתוק לצורת ההתבטאות חסרת הכבוד של הסטנדאפיסט, ומחה בפניו נגד ההשתלחות חסרת הרסן, כאשר במקביל, הוא תיעד את דבריו הבוטים במצלמת הסמארטפון.

בשיחה לחדשות ערוץ 2 סיפר הצעיר שהגיש תלונה נגד הסטנדאפיסט לאחר האירוע בגין לשון הרע: "הרגשתי השפלה, הרגשתי שפשוט רוצים להעיף אותי משם, בזמן שהוא ירד עליי כולם צחקו", כהן סיפר, שבקרוב תוגש גם תביעה אזרחית נגד הסטנדאפיסט.

עידן מור, העונה לכינוי הבדיוני "גדי וילצ'רסקי", הסטנדאפיסט נגדו הוגשה התלונה, הגיב היום להאשמות נגדו בפוסט ארוך שפרסם בעמוד הפייסבוק שלו: "אם יש משהו שמטריף אותי בחיים בכלל ועל אחת כמה וכמה בהופעות שלי, זה שבשנת 2013 עדיין יש אנשים שטוענים שהם יודעים איך ראוי לדבר על אלוהים או אל אלוהים" כתב מור בין הייתר.

מור טוען, שמיד לאחר שהצעיר החל למחות בו על הזלזול באלוקים, הוא פנה אליו והציע לו לצאת החוצה: "התחננתי שפשוט יקום וילך, והבטחתי לו שיקבל בקופה פי שניים ממה ששילם, רק שילך ויפסיק להפריע לחגיגה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
עידן מור שירת 3 שנים (בלי קומבינות) כחייל קרבי בלבנון ובשטחים. אביו נכה צה"ל "קשה" ששירת ביחידה מובחרת , 3 אחיו שרתו בצה"ל. אז מי אתם זבי חוטם שרובכם לא השלימו 3 שנות שרות שתדברו בו סרה. כן , כל משפחתו מאמינה באלוהים אך בזה לכם סרסורי הדת. אלוהי ישראל והאמונה דבר פרטי של כל אדם. האלוהים אוהב את האנש
יהושע דוד
18
קדוש השם!!!מה שהא עשה זה ממש בזיון תנסה כמה שזה קשה לקחת את זה למקום אחר ותברך שהמשיח יגיע במהרה אמן הקדוש ברוך הוא ישמע את תפילתך!!!!!!
רוני בבקשה תקרא
17
גדי, כל הכבוד לך! המשך כך! ה-FSM ישמור עלינו מכל צרה.
אפי
16
הייתי בהרבה הופעות סטנד אפ בחיי, לעולם לא פגשתי מישהו שיצא וכתוצאה מזה החליט להחליף את דתו... וגם אם כן, זה רק מראה לך את חוזק האמונה שהיתה לאותו הבחור
אסף
15
ואכפת לו... בושה שבעולם החילוני מותר לדבר איך שרוצים!!!!! הגיע הזמן לסתום את פיותיהם!!!!!!!!! אין לך מושג כמה קידוש ה' ושכר מחכה לך בעז"ה בעולם הבא!!! הלוואי והיה לי רק חצי...
לאלה כהן
מותר לדבר איך שרוצים כל עוד אתה לא מדבר ופוגע בבנאדם ספציפי, אם היה פונה אליו ישירות ופוגע בו וצוחק על אמונתו זה סיפור אחר.
אסף
14
בקשים שביל כבודו של בורא עולם. אל תתחרט על כך שלא תפסיד שכרך. עליך רק להתחרט שישבת במקום כזה.
roi
13
סיפרו לי מה הוא אמר כופר הכי גדול לא היה מסתלבט בצורה כזאת מבישה על משה רבינו והקב"ה
א
12
כל הכבוד שאינך נרתע ומבקש את כבודו של הבורא מיד מבקשי רעתו, חס ושלום. רוני היקר, דע לך כי אין הקדוש ברוך הוא מקפח שכר בריה ואל לך לסגת כהוא זה מבקשת הפיצוי וההתנצלות מאת אותו קל דעת שוטה. והמלצה להבא, הוקר רגליך ממקומות כאלה שאין רוח חכמים נוחה מהם.
מוני
11
בורא עולם, מוזר שזה קורה דווקא כאן, אם זה היה קורא באיסלם היו שוחטים אותו יפה שעה אחת קודם בנצרות העתיקה היו תולים אותו ובימינו היו מנדים אותו מהחברה רק בישראל יש מקום לטיפשים כאלה
33
מה מחפש "יהודי טוב" בפאב מלא עשן סיגריות ורווי אלכוהןל ?
יהושע דוד
כל יהודי יכול לחזור בתשובה אפילו ברגע האחרון. בנצרותבאיסלם יהרגו אותו מיד אפילו אם הוא 'יחזור בתשובה' בלב שלם הקב"ה מאריך אף אפילו למי שנמצא בשאול תחתית אולי הוא יחזור בתשובה. ד' מחכה עם העונש שנים רבות אולי לפני מותו הוא יחזור בתשובה כמו שכתב הרבי מסלנט ' כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן' כל זמן ש
יהודי
10
בתוכנית של נתן זהבי ברדיו ופשוט הזדעזעתי. סה"כ ביקש שישמור על כבודו של בורא עולם בצורה עדינה ויפה...
מיייסי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: