מרגש: צפו

הפצוע הקשה ביותר מעופרת יצוקה התחתן

בן שפיצר נפצע במהלך קרב קשה בעזה, והפך לאחד מסמלי המבצע. בחתונתו, ערך הרב מנחם קוטנר, שליח חב"ד ומנהל אגף למען נפגעי הטרור בצעירי חב"ד, את החופה (אקטואלי)

סגירת מעגל. אחת עשרה שנים אחז שנפצע קשה במבצע 'עופרת יצוקה' ואיבד את ידו, בן שפיצר הקים בית נאמן בישראל בחתונה מרגשת שכולה ניצחון יהודי.

בן שפיצר נפצע במהלך קרב קשה בעזה, והפך לאחד מסמלי המבצע. באותם ימים, היה בן שפיצר בן עשרים ובמהלך תקופה ארוכה עבר שיקום ממושך. כנגד כל הסיכויים, הצליח בן שפיצר להתגבר על הפציעה ולתפקד.

הרב מנחם קוטנר, שליח חב"ד ומנהל אגף למען נפגעי הטרור בצעירי חב"ד, ערך את החופה המרגשת. "מאז שפגשתי את בן שפיצר בטיפול נמרץ לפני 11 שנים", סיפר הרב קוטנר.

"נפשי נקשרה בנפשו. ליוותי אותו במעלה הדרך של השיקום הארוך ולזכות כשליח של הרבי מליובאוויטש להיות לצידו בפסגת השיקום ולערוך את חופתו המרגשת".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
מרגששש
אני
11
מרגשש
שירה
10
כל הכבוד לך החיים עוד לפניך גבר שיהיה לך רק בשמחות תעדכן בלידה של הבן בת
דודו חפץ
9
המון מסל טובבב מרגש מאןד. תצליחו בעז"ה ותדעו רק ימים טובים שמחים ומאושרים
יהודיה
8
מרגש מאוד. הרבה מזל טוב. תצליחו בכל. ותזכו לחיים טובים ומאושרים אמן!
מ
7
וואו ממש מרגש פולים מזל טוב!!!!
שירה .ב.
6
שהשם ייתן לכם חיים ארוכים אמן בריאים ומאושרים
סיון
5
מרגש עד דמעות הצלחה מרובה ב כ ל
טובי
4
מזל טוב אחי היקר הרבה נחת בעה שתזכו להקים בית מלא שמחה בריאות ילדים וימלא ה משאלות לבכם. אוהבים אותך ומעריכים המון
יאיר
3
גיבור חיל
אבא
2
הוא צדיק!!!!
הןא צדיק!!!! רפואה שלימה!!!
1
מרגששש מזל טוב
אני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: