"כועסים וכואבים"

מה אמר מנסור עבאס בביקור בבית הכנסת בלוד? • צפו

הטרור הבלתי פוסק של הערבים בלוד: חבר הכנסת מנסור עבאס, הגיע היום יחד עם ראש עיריית לוד רביבו, לביקור בבתי הכנסת שנפגעו בלוד על ידי הפורעים • צפו בדבריו (חדשות)

פרעות תשפ"א: חבר הכנסת מנסור עבאס, הגיע היום (ראשון), לסיור בבתי הכנסת שהוצתו בלוד - על ידי ערבים, יחד עם ראש העיר יאיר רביבו - וגינה את ההצתות.

ראש העיר רביבו, אמר: "סוף סוף יש נציג מהמגזר הערבי שמגיע ומגנה את המעשים הנפשעים הללו, אני לא מכיר הרבה נציגים כמו עבאס".

עבאס אמר: "זה מחזיר אותי לערכי האיסלאם, אפילו בתקופת מלחמה - אסור לפגוע במקומות הקדושים, ולכן כמו שאנחנו כועסים וכואבים שיש פגיעה במסגדים, אנו כועסים וכאובים שיש פגיעה בבתי כנסת".

"מי ששורף בתי כנסת פועל בניגוד לחוקי האיסלאם - אפילו במלחמה לא עושים את זה, ואנחנו לא נמצאים במצב מלחמה. אני חושב שזו הייתה שגיאה של קומץ קטן - אך אין מקום לקבל את המעשים הללו".

עוד הוסיף עבאס: "אני באתי לפה ללוד וישבתי עם תושבים ערבים וחייבים להסתכל קימה ולהתחיל בשיקום בתי הכנסת והמקומות הקדושים".

צפו בדבריו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

44
מי לחץ עליו? איפה היה עד עכשיו? הקרקע נשמטת תחתת רגליו? לקח לו שבוע? בנט לחץ? כהנא לחץ? מחפש ממשלת שמאל, אולי כהנאבנטשקד יצטרפו כעלי תאנה. יאללה לא להאמין ולבחור סמוטריץ.
חי
43
עראפת 2
ח
42
לא מאמין לו. פשוט ככה.
ללא שם
41
האדם הזה מגיע לו עונש מוות עוד היום. שלא יבלבל את השכל - הא רוצה להקים ממשלת שמאל וע"י כך למלאות את כל הארץ במסגדים - האם הזה הוא איש רשע ומתועב משוקץ ומנוול - והוא עוד יבוא על ענשו. זו ארץ הקדש - ארץ רק של עם ישראל ע"פ תורת ישראל ולא של שום עם אחר - ואתם עוד תראו שככל שינסו לקדם ממשלת שמאל הערבים י
גורם בכיר
40
באמת שחיכיתי רק לאישור שלו כדי להבין שזה לא בסדר לשרוף בתי כנסיות
באמת
39
לא שמעתם מה אמר???? הוא התנגד רק לפגיעה בבתי כנסת, לשריפת בתים, מכוניות, מכינות קדם צבאיות, לדקירת אנשים, לירי, עם זה אין שום בעיה.
השתגעתם???
38
נו נו, בתקשורת הערבית הוא אומר אחרת בטוח!
תהילה
37
הייתי מציע בכל בית כנסת, שיהיה שתי כסאות במזרח, אחד לרב ואחד לשייך, להתפלל ביחד מוסלמים ויהודים. ככה אף אחד לא יסית נגד האחר. והאמת (עם השקר) והשלום אהבו
נחום
36
מי פגע במסגד? לרצוח יהודים מחוץ לבית כנסת, מותר לפי האסלם?
איינער
35
אם שמתם לב עבאס לא גינה את המתפרעים על הלינץ ביהודים ועל הפחד השולט ברחובות לוד אלא רק שריפת בתי כנסת.... וגם על זה תקפו אותו מי ששם לב יתן לייק...
יוני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: