המאבק להשבת הבנים

עובדי חברת החשמל: לא נחזיר את החשמל לעזה

עובדי חברת החשמל הודיעו לחברה כי לא יתקנו את קווי המתח של עזה שניזוקו מירי הרקטות עד להשבת הבנים מעזה, אך בהנהלת החברה מצהירים כי הם כן יתוקנו (בארץ)

חוטי חשמל, אילוסטרציה (צילום: יניב נדב, פלאש 90)

עובדי חברת החשמל הודיעו הבוקר (חמישי), להנהלת החברה כי כאות הזדהות ותמיכה במאבק להשבת הבנים מעזה, אין בכוונתם לתקן ולהחזיר את קווי החשמל לעזה, אשר נפגעו בעקבות ירי של החמאס, זאת עד אשר יוחזרו הדר גולדין, אורון שאול ואברה מנגיסו לישראל.

כזכור, חמישה מתוך עשרה קווי מתח גבוה המזינים את עזה נפגעו עקב ירי הרקטות מהרצועה. בחברה ציינו לפני כמה ימים כי נכון לעכשיו קווי המתח לא יתוקנו מאחר שאין גישה אליהם בשל הלחימה.

בתגובה להודעת ארגון עובדי חברת החשמל נמסר מהנהלת חברת החשמל: "חברת החשמל היא חברה ממשלתית, שכפופה להוראות החוק, ומאמינה בכך שחשמל הוא מוצר חיוני מחוץ לסכסוך. חברת החשמל מייחלת להחזרת הבנים הביתה".

במהלך התקופה האחרונה מפעילה משפחת גולדין לחץ על הדרג הפוליטי שלא לסיים את המבצע בעזה עד להחזרת גופות הבנים בציוץ בטוויטר כתבה המשפחה כי היא "דורשת מרה״מ נתניהו להסביר לנשיא ארה"ב כי ללא השבת הבנים – ישראל לא תפסיק את הלחימה. ראש הממשלה חייב להזכיר לנשיא כי הדר גולדין נחטף ב 2014 בזמן הפסקת אש הומניטרית שארה"ב יזמה ואף ערבה לה, בזמן שקרי היה שר החוץ וביידן עצמו היה סגן הנשיא. לא עוצרים ללא הבנים. נקודה".

אמש, נערכה גם עצרת גדולה מול משרד ראש הממשלה בקריאה להשבת הבנים בהשתתפות זמרים רבים שהתנדבו להופיע למען הנושא.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

25
אם הם מאמינים שזה מוצר חיוני, למה אם אני לא אשלם בזמן ינתקו אותי?!
סדרי עדיפויות מ
24
כבר חשבתי שנצטרך לעבור לבטריות(;
ללא שם
23
כל הכבוד!!
דרך אמיתית
22
מדינה כלבה מפקירה חייליה כך עשו לאזריה בוגי המנוול ההוא רמטכל אלק הוא זבל זה הוא וזיבלין הנשיא הדרק. אחר כך ישאלו אתכם עשית צבא? אני עונה בגאוה לא עם א רבתי
לא עושה צבא פרינסיפ
21
העם רוצה את הבנים בחזרה. יש לעמוד על שלנו. אל תרא ואל תחת. ה' עמך בכל אשר תלך.
אנונימי
20
כל הכבוד לעובדים של חברת החשמל!! ביבי אסור להחזיר להם את החשמל ולא להפסיק את הלחימה עש שיחזירו את הבנים
מישהו
19
רק מ דינה מתומתמת נותנת חשמל האים אנו מתומתמים.די ביבי תיתעורר אין חשמל לעזה
ראובו שמעון
18
שהשם יברך אתכם על זה ותחזיקו מעמד אעפ"י הלחץ של הערב רב.
אאא
17
לא מדובר כאן ב'בנים' חיים ונושמים, אלא בגופות. החשמל לעזה בין השאר מאפשר לחולים בבתי החולים לחיות. יש בין העזתים גם בני אדם, לא כולם חמאסניקים, ומגיע להם לחיות.
רשעות
כשדוד נלחם בגויים, הוא לא עשה חשבון של חפים מפשע אלא מחק את כולם. כשמתמודדים מול אויב לא עושים חשבונות שכאלה. שאם כן הרי גם בין החמאסניקים יש בני אדם שרק הוכרחו להיות שם...
ש
אם אני לא טועה, חמאס נבחר ע"י תושבי רצועת עזה בבחירות דמוקרטיות. ממילא אינם יכולים לברוח מאחראיות על התוצאות.
היסטוריון
איזו התייפיפות נפש... כל המרחם על אכזרים וכו.
מיכל
מצידי שכולם יתפגרו שם וכן גם חכ"י הרשימה המשותפת כאן ושופטוני בג"ץ הארורים. הם התחילו אז שישאו בתוצאות. ואגב, כיון שהבכירים שם ידאגו קודם כל לעצמם ואת שאר התושבים יפקירו, כפי שעשו עד עתה, אז אני לא מוכן לספק חשמל לחלאות טרוריסטיות.
בני ברק
שיחיו ויחזירו את הגופות, זה לא כ"כ מסובך החמאס מעדיפים גופות על פני אנשים חיים וזה כבר בעיה שלהם בלבד
0
הלב והחיים של משפחות הנעדרים, יותר חשוב משל העזתים. אתה מרחם על אכזרים ,שבבחירות בחרו את החמאס =ארגון טרור . תתבייש !!
רשעות שלך !!
אגב, מי הפך את הבנים הנושמים לגופות?
דוד
רק אנחנו צריכים לדאוג לעזתים? שיחזירו את הגופות ומיד הכל יסתדר, יהיה לחולים הכל. האם אמא שבנה נחטף לא נהיית חולה מזה? לנו אין זכויות? רק לצד שבחרו בחמס בבחירות מגיע זכויות בסיסיות?
יחזירו יקבלו
16
אל תחזירווווווווווווווווווו
נעלם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: