גל טרור?

אש במבשרת ציון; תושבים פונו מבתיהם

שריפה גדולה פרצה בהרי ירושלים. בשל הדליקה פונו תושבים רבים באזור עין חמד וכן ממספר בתים בישוב מבשרת ציון. 21 צוותים של כיבוי אש בסיוע שישה מטוסי כיבוי פועלים כבר במקום בניסיון להשתלט על האש ומתקשים בכך בשל מזג האוויר. כוחות מד"א טיפלו עד כה בשלושה נפגעים. כך זה התחיל (בארץ)

שריפה גדולה פרצה בשעה האחרונה בהרי ירושלים באזור מבשרת ציון, בשל הדליקה כוחות המשטרה והכיבוי החלו בפינוי תושבים, ברחוב המשל"ה והפלמ"ח בעין חמד.

כוחות גדולים של כיבוי אש מנסים להשתלט על האש, 21 צוותי כיבוי מתחנת בית שמש בסיוע שישה מטוסי כיבוי פועלים כבר במקום. צוותי כיבוי נוספים בדרכם למקום.

בארגון 'מגן דוד אדום' העלו את רמת הכוננות במרחב ירושלים לדרגה ב', שהיא השנייה בחומרתה, בשל השריפה. עד כה טופלו במקום שלושה נפגעים - שניים משאיפת עשן וכבאי שנפל מסולם.

ממשטרת ישראל נמסר כי "בואדי בין עין נקובה לעין חמד, ממערב לירושלים, פרצה שריפה שהחלה להתפשט לכיוון מבשרת ציון. למקום הוזעקו מטוסי כיבוי וכן מסוק משטרתי להכוונה מהאוויר. התושבים בשני רחובות בשכונת עין חמד פונו מבתיהם, והוקם חפ"ק מאוחד של כל הכוחות בכניסה לישוב".

יצויין כי לפני כחודש פרצו באזור שתי שריפות גדולות האחת ליד קיבוץ מעלה החמישה והשניה ליד הישוב מוצא. האש הביאה לסגירתו של כביש ירושלים תל אביב.

לאחר חקירה מאומצת, נעצרו שני פלסטינים בחשד שזרקו בקבוקי תבערה מעבר לגדר שמפרידה בין הכפר בו הם גרים ובכך גרמו לשריפה הגדולה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
אין לכם וידאו - אז אל תקשקשו סתם כרטה, זה מוריד את המוניטין
aa1295
3
שיעלה,חסינות אש,אם יש דבר כזה,בתוך היערות והחורשות וזה יסייע לראות אם יש,את המציתים את השריפות הללו שעולים לנו פי מאה מהוצאות על מצלמות אלו.
shlomi052
אבל אפשר במקום זה להגביר את לימוד התורה והתפילה שיכלו אויבנו, ותיבשנה ידיהם כשהם עומדים להצית כרם בית ישראל. מי שאמר לתורה שתגן על עם ישראל בדיוק כמו שחייל צהל מגן עליהם, הוא יאמר לתורה שתגן על יערות ישראל
תפסו לי את השם
2
חבל שאתם מעלים וידאו שצולם בנסיעה ומעודדים נהגים לעשות כך... מילא היה איזה סקופ או משהו רציני...
יוסי
אם זה סקופ זה בסדר לצלם תוך כדי נסיעה?
תפסו לי את השם
1
שבת לוהטת: שריפה פרצה בבניין באלעד.(אקטואליה,אתמול מוצ"ש) כבר שריפה שלישית (אתמול) בתוך חודש. עיין בהקדמת הפוסקים על מה באה שריפה.(סימן של"ד.לא במקרה.כי אחרי השריפה רח"ל נשאר רק שלד הבנין). ועכשיו,כבר שריפה רביעית (היום) תוך חודש. אבל "שטויות,לא נורא.לה קרה כלום.לא צריך לעשות מזה ענין". "ויפן כה ו
shlomi052

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: