הסערה בכנס

אחרי הצעקות לגולן: בן גביר על הבמה - "הם צודקים, הוא בוגד"

בנאום בכנס שדרות, זמן קצר אחרי הסערה, השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר תקף את יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן: "אני כועס על דבר אחד - היועמ”שית מונעת מהמשטרה לעצור אותו. למה? הוא לא חבר כנסת. גם חברי כנסת חוקרים. אני לא מבין למה הוא לא נעצר" (בארץ)

בן גביר בנאומו (צילום: דוברות עוצמה יהודית)

השר לביטחון לאומי, , תקף היום (שלישי) בנאום שנשא בכנס שדרות במכללת קיי בבאר שבע, את יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן. זאת זמן קצר אחרי שגולן נאם במקום וספג קריאות 'בוז' ו'בוגד' מהנוכחים.

"בדרך לכאן ראיתי את התמונות של אנשים שצעקו כאן “יאיר גולן בוגד”. אני רוצה להגיד משהו: הם צודקים. יאיר גולן באמת בוגד", אמר בן גביר. "וצריך לומר שאני כועס על דבר אחד - היועמ”שית מונעת מהמשטרה לעצור אותו. למה? הוא לא חבר כנסת. גם חברי כנסת חוקרים. אני לא מבין למה הוא לא נעצר בהוראת היועמ”שית".

בתוך כך, שורה ארוכה של חברי כנסת התייחסו לתקרית במקום עם גולן. שר התקשורת ד"ר שלמה קרעי מסר היום: "השמאל מפסיד פעם אחר פעם בקלפי, הוא לאט לאט מאבד גם את האחיזה שלו במשפט ובתקשורת וכל מה שנשאר לו זה אלימות מילולית ואפילו פיזית.

"אותו יאיר גולן שרק לפני כמה ימים קרא לחיילינו הגיבורים רוצחי תינוקות כתחביב, אותו יאיר גולן שתקף באלימות פיזית אדם מבוגר בקרית שמונה, אותו יאיר גולן שמלבד שנאה, שטנה, הסתה חמורה והתנהלות ברברית לא עושה כלום ושום דבר, הוא מעז להטיף למי שצעקו לו היום בבאר שבע את האמת עליו ועל התנהגותו הברברית. יאיר גולן, העם ברחובות, זה לא קפלן ולא התקשורת המלטפת שלך. טוב שקיבלת קצת מציאות מאלו שקובעים כאן באמת. לא תיקח להם את הכוח למחות. לא תיקח להם את הכוח לשלוט. צעקות בוז זה מקסימום תשומת הלב שתצליח להשיג מהם. אתה פשוט חרפה".

ח"כ אפרת רייטן, יו"ר סיעת העבודה-הדמוקרטים, התייחסה גם היא ומסרה: "אין דבר מסוכן ונורא יותר מהסתה עם רישיון שמגיעה מהשלטון. רק הבוקר שר שנלחם באנטישמיות משווה את היועמ"שית למי שרוצה להשמידנו, מנהיג איראן, ועכשיו סגן שר ג׳ובניק מסית את הציבור לצעוק ״בוגד״ לאלוף במיל' יאיר גולן. האיש ששתק אז במרפסת ישתוק גם עכשיו?"

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (98%)

לא (2%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
בן גביר מלך
מוישי
3
ליאיר גולן שם ישעים ירקב לא היתה למות בעוטף מול מאות מחבלים נעשה לו נס שיעלה בלי זכויות ,ימח שמו
בשט
2
רייטינג ת סי לומר כל מה שתרצי אך את האמת לא תוכלו לטשטש כדרכם בקודש. הוא יותר גרוע מבוגד . תוציאו את המרגל לאור ונראה מי הפעיל אותו וממי קיבלתם את כל הכספים להפגנות ההזויות שלכם.
אל נקמות ה
1
גולן מפרק את החברה הישראלית, איתמר לפחות מנסה לשמור עליה.
מאיר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: