אלימות מזעזעת

בתום מרדף נרחב: נעצרו הנערים שתקפו נהג אוטובוס בטבריה

מממצאי החקירה עולה כי בעת שהנהג נסע בקו אותו הוא מפעיל, רצו מספר נערים לעלות לאוטובוס עם אופניים ולאחר שהנהג מנע מהם החלו הנערים לגדף אותו ובהמשך לתקוף אותו באכזריות (חדשות)

(צילום: דוברות המשטרה)

לאחר מאמצים ממושכים שנמשכו למעלה מ־24 שעות, הצליחו שוטרי המחוז הצפוני לעצור את כל ארבעת הנערים החשודים בתקיפה האכזרית של נהג אוטובוס בעיר טבריה. הארבעה, בני 15 עד 17, הובאו הבוקר לדיון בבית המשפט בבקשת להאריך את מעצרם.

האירוע התרחש ביום רביעי בצהריים, כאשר התקבלה תלונה חמורה מנהג אוטובוס שנסע באחד מקווי התחבורה הציבורית בעיר. לדברי הנהג, מספר נערים ניסו לעלות לאוטובוס כשהם מצוידים באופניים בניגוד להנחיות, ולאחר שמנע מהם לעלות, החלו אלה לגדף אותו ולאחר מכן תקפו אותו באלימות קשה, שגרמה לו לחבלות בכל חלקי גופו.

(צילום: דוברות המשטרה)

החקירה שנפתחה מיד עם קבלת התלונה העלתה כי התקיפה הייתה אלימה במיוחד, וכי החשודים נמלטו מהזירה. זמן קצר לאחר מכן, הצליחו השוטרים לאתר ולעצור שניים מהחשודים שהסתתרו במקלט, ובמהלך היום נלכדו גם השניים הנוספים.

"משטרת ישראל לא תקבל מצב שבו אזרחים בדגש על משרתי ציבור מותקפים באלימות, ותפעל בכל הכלים העומדים לרשותה במהירות ובנחישות במטרה להביא את אותם עבריינים לדין. אנו קוראים לציבור ההורים לתת דעתם אודות שהותם והתנהלותם של ילדיהם וכן על תופעה פסולה זו", נמסר מדוברות המשטרה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (92%)

לא (8%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
הערסים מרבצים, החרדים באו לעזור, אבל נחשו את מי המדינה רוצה לקחת לכלא?
צבא השמד
3
השם ירחם ! מה זה הדבר הזה? צריך להכניס אותם למחנה חינוך מחדש ל10 שנים לפחות יכלו ממש להרוג את הנהג החינוך החילוני בפשיטת רגל מזמן אין ערכים אין כבוד!
בני
2
מזל שהחרדים הפרידו
שלא נדע
1
אני מתפלא על הגברים הפחדנים שעמדו מסביבו ולא שברו להם את הצורה... ממש לפלפים
נדל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: